fbpx

3 leuke plekken in het groen rond Amsterdam

Wil jij even ontsnappen aan de hectiek in de stad, dan hebben wij voor jou 3 leuke plekken in het groen rondom Amsterdam. Zo kan je nog éven nagenieten van de zomer.

 Proeflokaal ’t Nieuwe Diep

Het proeflokaal en distilleerderij t’ Nieuwe Diep ligt in het mooie Flevopark in Amsterdam- Oost. Hier zit je tussen al het ongeschonden groen. In de distilleerderij worden producten geproduceerd van biologische grondstoffen: dranken zoals gers-, rogge- en korenwijn.

Nog meer goed nieuws, alles wat gemaakt wordt in de distilleerderij kan je proeven in het proeflokaal. Op het terras aan het water kan je ook andere dranken bestellen (bio en niet-bio) en een borrelhapje doen.

t nieuwe diep 3 leuke plekken in het groen rond Amsterdam

The Unbound

the unbound 3 leuke plekken in het groen rond Amsterdam

The Unbound ligt in de groene tuinen van Amsterdam. Het is een onafhankelijk landgoed met een hotel met ruime hutten, mooie tiny houses en suites. Je kan heerlijk tot rust komen in de gemeenschappelijke tuin, of juist de gezelligheid opzoeken wanneer er events zijn georganiseerd. Er is echt overal aan gedacht: verblijf, restaurant, events en wellness. De nieuwste aanwinst van het landgoed is La Plage, een strand met een eigen bar en keuken.

Tijdens de bouw van het Unbound hotel is er veel rekening gehouden met het milieu, waardoor verstoring van de natuurlijke omgeving werd beperkt. Dit is dus echt de perfecte plek voor wat luxe midden in de natuur.

Landgoed Rorik

Landgoed Rorik is een boerderijcamping met eigen verbouwde groentes, tiny houses en restaurants middenin het weiland net buiten Beverwijk. Het restaurant kookt met het voedsel dat op het landgoed wordt verbouwd, en de restjes gaan naar de varkentjes. Het bijzondere aan de huisjes op Rorik, is dat alles is gerecycled. De materialen zijn gevonden en gekregen, daarom ziet elk huisje er anders uit.

Als je de handen uit de mouwen wil steken, ben je vrij om te komen boeren op de akkers. Maar wees gerust, je kan ook een zelfgemaakt glas wijn drinken bij het kampvuur en genieten van muziek en theater.

landgoed rorik 3 leuke plekken in het groen rond AmsterdamWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF