fbpx

5x de leukste terrasjes aan het water in Amsterdam!

Zodra de zon verschijnt, pakken we massaal een terrasje. Geef ons eens ongelijk, toch? In de stad ben je nog wel eens op zoek naar verkoeling. Daarom hebben we de 5 leukste terrasjes aan het water in Amsterdam voor jou geselecteerd!

1. Waterkant

De naam zegt het al: zomers zit iedereen hier met zijn benen aan de waterkant. Het is een heerlijke plek, middenin Amsterdam. Het is er altijd gezellig druk en vaak zijn er in de avond ook nog leuke feestjes met dj’s.

https://www.instagram.com/p/BvGysfngqyC/

Waterkant: Marnixstraat 246, Amsterdam.

2. Meneer Nieges

Meneer Nieges is een restaurantje met een groot terras aan het IJ. Je kunt hier onwijs lekker eten, maar een drankje drinken is ook nooit mis. De kaart hier is een tikkeltje bijzonder, dus je zult je grenzen verleggen en geen standaard gerechten eten!

https://www.instagram.com/p/Bxce4DAo7A2/

Meneer Nieges: Westerdoksdijk 40, Amsterdam.

3. Strandzuid

Ben je toch een beetje toe aan strand in de stad? Dan is Strandzuid de ideale locatie voor jou! Voetjes in het zand, ligbed, drankje erbij… Wat wil je nog meer? Je kunt hier heerlijk dineren of gewoon een drankje drinken. Deze locatie leent zich ook perfect voor een evenement, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, vergadering of groepsdiner.

https://www.instagram.com/p/BmQnFoDnAYi/

Strandzuid: Europaplein 22, Amsterdam.

4. Pllek

Ook bij Pllek waan je je even naar het strand, gewoon in Amsterdam! Het ligt aan het IJ, dus mocht je nog even een duik willen nemen, je bent hier niet de enige. Vanaf de kant kun je zo het IJ inspringen. Bij Pllek wordt de focus gelegd op groenten. Veel producten zijn hier biologisch en plantaardig. Het menu is 75% vegetarisch, waarvan 25% vegan. In de zomer zijn hier ook vaak buitenfilms te bewonderen. Met je kont in een zitzak lekker een filmpje kijken.

https://www.instagram.com/p/BwaAiRXH7bQ/

Pllek: TT Neveritaweg 59, Amsterdam.

5. Hangar

In Amsterdam Noord vind je Hangar. Het restaurant zit in een groene loods met een mooi bijpassend interieur van witte marmeren tafels met groene stoelen. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch of diner, waarbij je uitkijkt over het IJ.

https://www.instagram.com/p/ByM4YoIIcJQ/

Hangar: Aambeeldstast 36, Amsterdam.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF