fbpx

225 wereldbestemmingen: deze parels moet je een keer gezien hebben

Nog geen plannen deze zomer? Onlangs verscheen het nieuwe boek 225 Wereldbestemmingen van National Geographic, waarin honderden locaties worden geïllustreerd met schitterende foto’s. Van schilderachtige eilanden, verbluffende kunstwerken, witte zandstranden, regenwouden tot oude geplaveide straten. 

Voorin het boek staat een grote kaart van de wereld met daarop alle 225 adembenemende plekken. Hoewel je ze misschien verder weg had je verwacht, kun je die locaties ook vinden in Duitsland door bijvoorbeeld de Romantische Strasse te bezoeken, of wat dacht je van de Sagrada Familia in Barcelona en het plaatsje Marseille in Frankrijk.

Onvergetelijke ervaring

Het boek is verdeeld in vijf verschillende hoofdstukken. Ben jij fan van mooie natuur? Bezoek dan Nyungwe Forest Nationaal Park in Rwanda of Antelope Canyon in Arizona. Maar ook staan er plekken in langs de zee, in de bergen en in de stad. Voor ieder wat wils. Bij elke plek worden ook tips gegeven, bijvoorbeeld de beste tijd om het te bezoeken en hoe jij een onvergetelijke ervaring kan hebben. Er staat een tiental grote foto‘s in het boek, gemaakt door één van de National Geographic fotografen, bij elk van de foto’s staat een stukje met informatie over de plek.

‘225 wereldbestemmingen’ is uitgegeven bij Kosmos Uitgevers en voor 39,99 via deze link.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF