fbpx

Zo weet je welk parfum bij jou past (zonder hem te ruiken)

Online beautyproducten shoppen is leuk, maar wat lastig als je een luchtje uit wil kiezen. Je weet namelijk niet precies hoe ze ruiken. Gelukkig hebben we de oplossing! Zo zijn er bepaalde geur kenmerken die geschikt zijn voor de charmante, chique, moderne en sexy vrouw. Zo weet je welke parfum bij jou past en kun je deze zelfs shoppen zonder hem te ruiken.

Charmante geur

Bij de charmante lieve vrouw hoort een bloemengeur. Niet zo’n extreme rozengeur, maar een subtiele. De meeste geuren hebben een combinatie van bloemen en noten die je zullen laten denken aan een zomerse dag. Deze luchtjes zijn perfect voor overdag en zijn niet té zoet!

Bijvoorbeeld de parfum Flowerbomb van Viktor & Rolf. Een geur die zich ontpopt als een explosie naar pure romantiek. Wat wil je nog meer?!

Chique geur

Deze luchtjes zijn voor de vrouwen die van less is more niks willen weten. De vrouwen die het liefst elke dag in een gouden jurk lopen en niet bang zijn voor een beetje aandacht. Bij deze persoonlijkheid hoort ook een luxe luchtje. Deze luchtjes hebben hout- en nootaccenten. Perfect voor overdag, maar ook een goede avondgeur.

Moderne geur

De moderne vrouw gaat liever voor een frisse geur, dan voor een hele zware. Deze luchtjes doen je denken aan frisse ochtenden en schone bedlakens. Heerlijk! Deze luchtjes geven een vrouwelijke, lieve en frisse geur zodat je elke dag met een heerlijk levendig gevoel begint.

Sexy geur

Deze luchtjes zijn voor de vrouwen die van een wat zwaarder luchtje houden. Chanel No.5 is hier een goed voorbeeld van. Het perfecte luchtje voor een diner op een bijzondere locatie, maar voor de vrouw die er van houdt zijn deze ook overdag te dragen.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF