fbpx

Zo kun jij ontspannen in de sauna zonder meer te betalen dan nodig!

Select Wellness Group heeft dé perfecte oplossing voor alle saunabezoekers: saunaperminuut.nl! Per minuut? Ja, je leest het goed. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over tijd en kosten. Klinkt toch als muziek in de oren? Er is keuze uit maar liefst 25 resorts door heel Nederland. Maak voor jezelf een heerlijke warme chocolademelk voordat je verder leest, want wij leggen je uit hoe dat precies werkt!

Hoe wordt het saunatarief berekend?

Daar is goed over nagedacht! Uitgaande van 8 eurocent per minuut met als maximum de normale dagprijs. Je betaalt dus alleen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Zo hoef je niet meer op zoek naar scherpe deals of arrangementen. Je doet al een rondje sauna voor minder dan €7,50. En zelfs als je besluit om er toch een hele dag óf avond van te maken, kan dat zorgeloos.

Tip: tijdelijk tot en met 31 december 2018 geldt als maximale dagprijs €28,75 per persoon. Ongeacht aan welke sauna jij een bezoek brengt.

Een leuk weetje

Wist je dat wanneer de mooie gekleurde bladeren van de bomen vallen op een mistige herfstdag hét ideale seizoen voor een dagje sauna is begonnen? Het werkt rustgevend na een drukke dag, maar er zit nog een voordeel aan zo’n saunabezoek… het verhoogt ook je weerstand. Weet je hoe dat komt? Je lichaam gaat wennen aan de verschillende temperaturen. De kans dat jij zonder een koutje te vatten de koude maanden doorkomt is dus groter!

Sauna per minuut, hoe werkt dat precies?

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group in samenwerking met Tapperuse. Door deze samenwerking kun je een kort en spontaan bezoek brengen aan de sauna. Maar hoe kun je nou per minuut afrekenen? Eenmalig download je gratis de Tapperuse-app op je telefoon. Deze app kun je vinden in de App Store of Play Store. Hieronder leggen we jou in maar 4 stappen uit hoe je eenvoudig reserveert op locatie óf datum.

1. Reserveer bij de sauna vóór je bezoek

Via de roze button hieronder. Je hebt keuze uit meer dan 25 wellnesslocaties!

sauna

2. Tap-in op de app bij de receptie en geniet van jouw wellness moment

Open de app en klik op ‘intappen.’ Nu zie je dat de transactie wordt gestart.

3. Tap-uit op de app bij de receptie aan het einde van je bezoek

Reken de consumpties (beauty)behandelingen af bij de receptie, verlaat de GPS-Zone en klik op ‘uittappen.’

4. Je betaalt achteraf!

Binnen 24 uur wordt er een afterpay-factpuur voor het entreetarief per email naar je gestuurd. Deze kun je onder andere heel gemakkelijk en veilig voldoen via IDEAL.

Wacht niet langer en boek snel jouw ontspanningsmomentje!

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF