fbpx

Zo creëer je schitterende lokken voor tijdens de feestdagen

We hebben allemaal wel eens last van die beruchte bad hair days. Je haar wil gewoon niet in model raken. Het is pluizig en dof, zeker tijdens de wintermaanden. Ben jij bang dat je jouw haar extra beschadigt door overmatig hittegebruik? Worry no more! De Shine Therapy Pro collectie van Remington zorgt met de toevoeging van arganolie voor pluisvrij, gezond én glanzend haar. Met de combinatie van de Shine Therapy Pro föhn en stijltang behaal jij het optimale resultaat, namelijk extra glanzend haar!

De perfecte combinatie!

De föhn 

Zeg dag tegen pluizig haar! Met de unieke glans creërende technologieën die de Shine Therapy Pro föhn bezit, ben jij gegarandeerd van gezond uitziend en schitterend haar! De föhn verspreidt namelijk twee keer zoveel ionen gelijkmatig over het haar en dankzij de Marokkaanse arganolie, die wordt vrijgelaten in de luchtstroom, voed je jouw haar direct. Ten slotte zorgen de sensoren in de föhn voor een gelijkmatige verspreiding van warmte, waardoor het haar evenredig droogt én minder hittebeschadiging oploopt.

christmas shinetherapy WM Zo creëer je schitterende lokken voor tijdens de feestdagen

De stijltang

Houd jij van een resultaat met extra steile lokken? Gebruik dan de bijpassende stylingtool uit de Shine Therapy Pro collectie. Steil en glad haar was nog nooit zo gemakkelijk te creëren! Deze stijltang verspreidt net als de föhn twee keer zoveel ionen over het haar en met de geïntegreerde sensoren ben je ook tijdens het steilen verzekerd van gelijkmatige temperatuurverdeling. Ten slotte geeft de stijltang met elke haal Marokkaanse arganolie af, voor optimaal herstel van glans en zijdezachte resultaten.

Bestel de föhn en stijltang uit de Shine Therapy Pro collectie van Remington op Bol.com.

De kracht van arganolie

Eén van de meest gehoorde schoonheidsklachten is droog haar. De arganonlie, die wordt vrijgelaten via de luchtstroom van de föhn en op de platen van de stijltang, gaat dit tegen. De olie is een rijke mix bestaande uit vetzuren, antioxidanten en vitamine E. Deze samenstelling dringt diep door tot het haar, waardoor het soepeler wordt, het de glans bevordert en het haar herstelt!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF