fbpx

XXL vakantiehuizen voor een heerlijke familievakantie

Een vakantie of korte break met familie en vrienden is zó fijn en waardevol. Samen bijzondere momenten delen, herinneringen maken en genieten van echte quality time. Gelukkig ontdekten wij een aantal fijne, grote vakantiehuizen, waarvan je hart spontaan een sprongetje maakt.

Verzamel je vrienden en familie, prik een datum en ga er samen op uit!

Groots genieten

XXL Vakantiehuizen Bijzonder Plekje wendyonlinenl Villa veldzicht XXL vakantiehuizen voor een heerlijke familievakantie

Eigenaresse Liesbet van Villa Veldzicht, in buurland België, weet dat je op vakantie alleen maar het beste wilt en daar heeft ze voor gezorgd in haar vakantiehuis. Een 5-sterren villa voor 10 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche of ligbad, de bedden zijn opgemaakt met kraakvers linnengoed, zachte handdoeken liggen klaar en ook voor je eerste kop koffie is gezorgd.

In de tuin vind je een loungehoek met fantastisch uitzicht, de woonkeuken is vooral van een lange eettafel om uren aan te tafelen en de woonkamer is super comfortabel. Wie neem jij hier mee naartoe?

Meer van Marleen: 3 bijzondere plekjes om tot rust te komen

Vakantiehuis aan zee

XXL Vakantiehuizen Bijzonder Plekje wendyonlinenl Ory aan zee XXL vakantiehuizen voor een heerlijke familievakantie

Ga je mee naar de zee? Altijd een goed idee! Of het nu stormt, regent of de zon schijnt… vakantiehuizen aan zee zijn in elk jaargetijde fijn. Helemaal als je samen in een huis direct aan het strand kunt zijn. Het Beach House van Ory aan Zee heeft plek voor negen, ideaal dus voor twee gezinnen!

Het huis ligt in Egmond aan Zee, heeft een lekkere loungebank voor het huis waar je de zon in de zee ziet zakken. Maar ook een heerlijke haard en lange eettafel voor als de zon even niet zichtbaar is.

Het leven is goed in dit 12-persoons vakantiehuis

XXL Vakantiehuizen Bijzonder Plekje wendyonlinenl 2 XXL vakantiehuizen voor een heerlijke familievakantie

…in het Brabantse land! Helemaal als je een weekendje naar Dorpswoning de Pastorie gaat, een 12-persoons vakantiehuis dat onlangs geheel gerenoveerd is. Door de warme kleuren voelt iedereen zich hier gelijk thuis.

Zoek een plekje bij de haard, aan de eettafel of bij mooi weer in de tuin, waar achterin de rivier de Dommel langs stroomt. Hier kabbelt het leven voort, zalig om dat met vrienden te delen.

Heb je de smaak te pakken en wil je meer bijzondere groepsaccommodaties bekijken? Kijk eens op Marleens blog Bijzonder Plekje > 

Op Bijzonder Plekje verzamelt Marleen Brekelmans je de meest bijzondere adressen in Europa. Van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis en van kleurrijke pipowagen tot designhotel. Iedere maand deelt Marleen een persoonlijke selectie van haar mooiste ontdekkingen op wendyonline.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF