fbpx

Wow! Deze foto’s van model Daphne met het syndroom van Down zijn stunning!

In mijn vorige blogs heb ik het al over haar gehad: Daphne. Mooie, lieve, getalenteerde Daphne. Daphne heeft het Downsyndroom.

Voor mij geen enkel punt. Ik was zo verblind door haar schoonheid en haar wilskracht, dat haar beperking voor mij niets uitmaakte. Ik zag een mooie vrouw, die wist wat ze wilde: model worden! En haar uitgesproken woorden kregen kracht, want ze werd model. Daphne ís model.

Vorige maand deden we de langverwachte fotoshoot, want belofte maakt schuld. Ik wilde iets speciaals. Niet zomaar wat leuk poseren, maar écht iets bijzonders. En zo fladderden de gedachten alweer door mijn hoofd. Daphne had het uitgesproken gezicht voor een romantische editorial … in het water! Meteen kreeg ik flitsen van een rode jurk en rode bloemen, die ik al heeeeel lang had bewaard voor een dergelijk project. En nu was het moment daar…

Model Daphne syndroom van Down 1

En ondanks dat we in het begin deze shoot allemaal deden, omdat we de droom van Daphne uit wilden laten komen, vergaten we dit compleet toen we eenmaal bezig waren. We waren op de set met een volwaardig model en we voelden allemaal de vibe en de enorme blijdschap op het moment dat zichtbaar werd hoe geweldig deze foto’s zouden gaan worden. Foto’s die ik met trots wil delen en de hele wereld wil laten zien dat schoonheid in authenticiteit zit; in jezelf zijn!

Model Daphne syndroom van Down 2

Eigenlijk wil ik deze blog kort maar krachtig houden. En vooral de kijkers laten genieten van de prachtige foto’s. Daar wil ik alleen nog deze woorden aan toevoegen: Daphne ik geloof in jou <3.

XKUS,

Monique

Met dank aan:
Fotografie: Joyce Djo Photography/Fotografie
Make up & Hair: Priscilla van Rosmalen
Zwembad De IJzeren Man in WeertWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF