fbpx

Win tickets voor de hilarische bioscoopfilm ‘About My Father’!

‘About My Father’ komische familiefilm moet je zien deze zomer! Ideaal om eens te huilen van het lachen met je partner, gezin of ouders. Wie weet herken je één van je familieleden nog wel in één van de personages. Omdat wij er ook zo blij van worden, geven we 3 x 2 kaartjes weg!

Wanneer Sebastian zijn traditionele Italiaanse vader Salvo vertelt dat hij zijn Amerikaanse vriendin ten huwelijk gaat vragen, stelt Salvo voor om een weekend rondom Onafhankelijkheidsdag bij haar ouders te gaan logeren. Het samenzijn van de families groeit al snel uit tot een botsing van culturen, waarin vader en zoon de ware betekenis van familie ontdekken. Maar toch leren ze ook van elkaar en komen sommigen dichter tot elkaar. Kortom een feelgood film vol grappige, ongemakkelijke en onroerende scènes. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro (Taxi Driver, Dirty Grandpa) en Sebastian Maniscalco (Green Book, The Irishman) in de hoofdrollen.

About my father

Win twee filmtickets!

Voor de film About My Father mogen wij 3 x 2 filmtickets meegeven. Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl op Facebook
  • Like de post van deze winactie op Facebook
  • Laat ons weten met wie jij naar deze film wil
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF