fbpx

Win kaarten voor het International Short Film Festival in Nijmegen!

De focus op geluk is groot en lijkt soms wel obsessief. Alles moet maar leuk zijn en wij moeten de beste versie van onszelf zijn. Maar hoe ga je dan nog om met falen en wat zijn  alternatieve wegen voor het vinden van geluk? Dit jaar is ‘Happiness’ het thema van het kortefilmfestival van Nederland, Go Short. Laten wij daar nou net gratis kaartjes voor weg mogen geven!

Over Go Short

Go Short is hét kortefilmfestival van Nederland. Van 3 tot en met 7 april 2019 vindt de elfde editie plaats, die helemaal in het teken van ‘Happiness’ staat. Aan de hand van grappige, ontroerende en treffende korte films wordt geprobeerd een antwoord te vinden op vragen als: maakt liefde gelukkig? en hoe ga je om met falen?

Het programma

Er zijn verschillende filmblokken, bijvoorbeeld ‘Love in Times of Tinder’. Het geheim tot geluk is liefde. En het vinden van liefde is makkelijk tegenwoordig, we kunnen gewoon vanachter ons scherm iemand zoeken die er wel aantrekkelijk uitziet. Hoewel fysieke afstanden makkelijk te overbruggen zijn met moderne datingapps, lijken de emotionele afstanden tussen mensen alleen maar te groeien. Durven we wel echt contact te maken in het Tindertijdperk? De filmblokken ‘People who Fail’ en ‘Spiritual Happinez’ richten zich weer op andere kanten van geluk. Bekijk het hele programma hier.

De Griekse regisseur Jacqueline Lentzou (29) is dit jaar een van de twee hoofdgasten. Zij maakt films over thema’s als intimiteit en eenzaamheid. Een aanstormend talent!

Win!

Wij geven deze week 2×2 kaartjes weg voor het leukste kortefilmfestival van Nederland. Heb jij zin om naar Go Short te gaan en je te laten inspireren voor jouw zoektocht naar geluk? Reageer dan onder de Facebookpost waarom jij hierheen wil en vergeet niet jouw filmbuddy te taggen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF