Win een reis voor 2 personen naar Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao

Maak kans op een 7-daagse reis voor 2 personen naar Curaçao waarbij de retourvlucht, verblijf in Corendon Mangrove Beach Resort; op basis van All Inclusive, transfer van en naar de luchthaven, hostess service, 1 x handbagage per persoon, 1 x 23kg ruimbagage per persoon, eventuele datum- en vluchttoeslagen en administratiekosten zijn inbegrepen.

U kunt dus onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie!

Dit prachtige resort, per september onderdeel van Curio Collection by Hilton, wordt aan drie zijden omringd door een mangrovebos dat bijna nergens anders in het Caribisch gebied te vinden is. Voor de deur ligt het heerlijke privéstrand met uitstekende duikmogelijkheden door de pier en het wrak op de zeebodem, een eigen duikcentrum en diverse watersportmogelijkheden.

Vanuit het Ultra All Inclusive resort loop je gemakkelijk naar het centrum van Willemstad en de historische, natuurlijke haven. Ook ín het hotel kijk je je ogen uit. Wat dacht je van een Food Street met Nederlandse snacks, pizza’s, wafels en ijs, luxe kamers, ruime suites en 3 zwembaden?

Helemaal gaaf is natuurlijk het aquapark met spectaculaire glijbanen zoals de vrije val, rafting glijbaan, blackhole en multi lane. En als klap op de vuurpijl de unieke, avontuurlijke, revolutionaire King Cobra waar je hoe dan ook een adrenaline kick van krijgt. Dit is wat we noemen; next level aquafun!

Voorwaarden:

  • De reis is geldig tot 31 december 2022
  • Deze reis moet plaatsvinden vóór 31 oktober 2023;
  • De vertrekdata is vanuit Amsterdam;
  • De prijs is excl. evt. weekend, charter-, brandstoftoeslagen, reis- en annuleringverzekering, calamiteitenfonds;
  • Vertrek in vakantie periode is uitgesloten;
  • Elke winnaar is zelf verantwoordelijk voor een geldig reisdocument. Houd er rekening mee dat dit reisdocument ook na verblijf nog enige tijd geldig moet zijn. Corendon behoudt zich het recht voor alle aanvullende documentatie te verlangen die zij naar haar eigen oordeel nodig acht;
  • Corendon behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de reisovereenkomst ongeacht de reden;
  • Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking bij Corendon of een wederverkoper van Corendon hebben vastgelegd;
  • Indien je de winnaar van de reis bent, wordt er na de actie contact met je opgenomen via Corendon Aftersales (aftersales@corendon.nl) .

Doe mee en WIN!

corendon logo.9d2cda78d90b4c7fefce Win een reis voor 2 personen naar Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao

Kijk voor meer vakanties op www.corendon.nl.