fbpx

Win een make-over!

Altijd al willen weten hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden? Stuur ons dan een bericht, want voor een productie in ons tijdschrift zijn we op zoek naar vrouwen die een metamorfose willen ondergaan.

Wat gaat er gebeuren?

Op 29 januari gaat een professioneel tv-team zich die dag buigen over jouw haar, kleding en make-up. Van de make-over zullen we verslag doen in WENDY, met mooie foto’s erbij en we zullen je ook interviewen. We maken er een dag van om niet te vergeten.

Hoe kan je meedoen?

Voor deze productie zijn we op zoek naar vijf specifieke vrouwen: een verpleegster of arts, een lerares, politieagent, bijstandsmoeder en iemand die in de ouderenzorg werkt. Ben jij dat of ken je iemand met zo’n beroep die wel een fijne verwendag verdient, stuur ons dan een mail. Vertel in deze mail kort je verhaal (waar je werkt, wat er mooi is aan je beroep maar misschien ook zwaar, en waarom je graag een make-over zou willen). Geef je iemand anders op, vertel dit dan over die ander. Voor deze productie zou je op 29 januari de hele dag beschikbaar moeten zijn. En oh ja, fijn als je ook een klein fotootje zou willen meesturen voor ons metamorfoseteam. Je bericht kun je sturen naar reactie@wendymultimedia.nl

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF