fbpx

Win bioscooptickets voor de hilarische film ‘No Hard Feelings’!

In de nieuwe zomerspecial lees je genoeg tips om je deze zomer te vermaken. Ga bijvoorbeeld naar de film ‘No Hard Feelings’. Actrice Jennifer Lawrence, bekend van onder meer The Hunger Games, is deze zomer namelijk weer op het witte doek te zien. In ‘No Hard Feelings’ speelt ze niet alleen de hoofdrol, ze produceert de film ook zelf. Én jij kan tickets winnen!

De scherpe, hilarische komedie gaat over Maddie die een opmerkelijke vacature ziet: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarigezoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie komt er al snel achter dat Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Cast

De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher. Naast Jennifer, spelen Andrew Barth Feldman, Laura Benanti en Matthew Broderick de hoofdrollen. Laura kun je kennen van haar rol in Gossip Girl, en Matthew komt je wellicht bekend voor van de stem van Simba in The Lion King, of de film Love is Blind. Hoe dan ook, het belooft een geweldige filmervaring te worden. Lees snel de volgende stappen, om te zien hoe jij twee tickets kunt winnen.

shutterstock 1413751712 Win bioscooptickets voor de hilarische film 'No Hard Feelings'!

Win twee filmtickets!

Voor de film No Hard Feelings mogen wij 3 x 2 filmtickets meegeven. Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten met wie jij naar deze film wil
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

Bekijk hieronder de trailer.

Zomerspecial van WENDY

De nieuwe superdikke zomerspecial van WENDY met als thema ‘Zomer op een eiland’ ligt nu in de winkel.  Een feestje om te maken en een feest om te lezen! We waren op de mooiste Nederlandse eilanden voor eilandinterviews met Noortje Herlaar, Edsilia Rombley en Tooske Ragas, reisden af naar Mallorca om binnenkijkers te maken bij Michael en Cindy Pilarczyk en drie andere Nederlanders die op Mallorca wonen en verzamelden de beste eilandtips voor de mooiste eilanden, met onder andere tips voor Curaçao, Kos en Bonaire. Natuurlijk ontbreekt ook Wendy’s lievelingseiland Ibiza niet in dit zomernummer. Daarbij geven we een gratis cursus Spaans weg zodat je deze zomer uit de voeten kunt op je Spaanse eiland, schreef bestsellerauteur Marion Pauw een zinderend zomerverhaal over seks na je vijftigste en vind je in dit nummer de grote zomerhoroscoop.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF