fbpx

Wij waren bij de Vrienden van Amstel LIVE 2019

Het begon allemaal in 1998 in een kleine kroeg. Inmiddels is het concert in Ahoy Rotterdam ieder jaar binnen enkele minuten uitverkocht. We kunnen niets anders zeggen dan dat De Vrienden van Amstel LIVE een groot succes is. De beste Nederlandse artiesten staan met elkaar op het podium en vieren net zo goed feest als het publiek. Ook wij waren er dit jaar weer bij. We nemen jou ook een beetje mee naar De Vrienden van Amstel LIVE in ons sfeerverslag!

De vrienden

De sfeer zit er gelijk goed in. Het publiek geniet vanaf de eerste seconde van de show én het bier onder de vertrouwde rode kroonluchter. Naast de welbekende vrienden, zoals Marco Borsato, Guus Meeuwis, Nick & Simon en Xander de Buisonjé, kent De Vrienden van Amstel LIVE 2019 ook een groot aantal debutanten. Voor Maan, Sunnery James & Ryan Marciano, Chef’ Special, Frenna, Wulf en Lee Towers is het de eerste keer dat zij deelnemen aan de concertreeks in de grootste kroeg van Nederland. Ook Lil’ Kleine is dit jaar van de partij. Zijn nummer met Frenna ‘Verleden Tijd’ kon natuurlijk niet ontbreken. Samen met Guus en de enige echte Joris Rasenberg (Abel) brachten zij het originele en nieuwe nummer samen.

https://www.instagram.com/p/Bs0WnImA0NM/?utm_source=ig_web_copy_link

Verrassingen

Wij vonden het duo Anouk en Jeroen van Koningsbrugge super leuk. Heel Ahoy zong samen met dit duo mee met het nummer ‘Een beetje verliefd’. Ook Marco Borsato, Marcel Veenendaal en Kraantje Pappie vormden een verrassend drietal. Marco’s grote hit ‘De Bestemming’ werd speciaal in een nieuw jasje gestoken. Het decor maakte de versie van dit nummer helemaal compleet.

https://www.instagram.com/p/BsxJ3MCApmf/?utm_source=ig_web_copy_link

Een en al gezelligheid

Alle vrienden samen op het podium was natuurlijk helemaal een groot feest. Helaas kon André Hazes er vanwege een voedselvergiftiging niet bij zijn. Hopelijk is hij er volgend jaar wel weer bij, want wij kijken nu al uit naar De Vrienden van Amstel LIVE 2020!

Redactie wendyonlineWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF