fbpx

Wendy’s outfit – Wie het laatst lacht (afl. 4)

Deze week hebben we maar een leuke outfit om met jullie te delen maar dat maakt het niet minder interessant! Wie van de drie is helaas afgelopen maar bij Wie het laatst lacht droeg Wendy afgelopen zaterdag weer een hele stoere outfit. Lieve, styliste van Wendy, deelt weer alle details met ons!

Dit droeg Wendy bij Wie het laatst lacht

whll aflevering outfit 4 Wendy's outfit - Wie het laatst lacht (afl. 4)

Blouse: Aaiko Broek: Saint Laurent Laarzen: Julia Certutti Oorbellen: Anna Nina Riem: Isabel Marant

Lees de blog van Lieve over Wendy’s outfit: ‘Dit combineren we met een iets gewaagdere keuze wat af en toe heel erg leuk kan zijn’

De vragen over de outfits van Wendy blijven binnen komen. Leuk om te zien dat iedereen daar zo geïnteresseerd in is. Daarom deel ik graag weer deze look die Wendy zaterdag droeg bij Wie het laatst lacht!

Wendy draagt hier een zwarte blouse van Aaiko met zilveren studs. Het leuke aan deze blouse is dat je hem met een mooi tshirt eronder ook als jasje kan dragen.

Dit combineren we met een iets gewaagdere keuze wat af en toe heel erg leuk kan zijn. Een rode leren broek van het merk Saint Laurent.

De schoen die Wendy erbij combineert is een laarsje van Julia Certutti. Een zwart leren enkellaarsje met een mooi detail op beide zijkanten. Weer geshopt bij onze lievelings schoenwinkel Mayke in Oisterwijk.

En om niet te vergeten de oorbellen en de riem. De oorbellen zijn van van Anna Nina, deze set heet Among the stars in het zilver. De riem met studs is van Isabel Marant, ook te koop bij Mayke.

Ik hoop dat jullie er weer iets aan hebben!

Liefs Lieve XXX
Manon Meijers Styling


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF