fbpx

WENDY’s familie-editie ligt nu in de winkel!

In de nieuwe editie van WENDY, getiteld De kracht van familie, worden alle kanten op gebied van familie uitgelicht. De mooie momenten tijdens de feestdagen, verdrietige momenten in het gezin en tips hoe je een big happy family blijft. Wendy van Dijk houdt in dit thema een openhartig interview met Ellemieke Vermolen. Hierbij worden er onderwerpen besproken als liefde, familie, geluk en verdriet.

Verder in dit nummer:

  • Levenslessen van topactrice Lies Visschedijk (onze Soof): ‘Ondanks alle verplichtingen heb ik geleerd de lol en de vrijheid te voelen.’
  • Met trots mogen we bekendmaken dat Arie Boomsma onze nieuwe columnist is! Hij geeft vanaf deze WENDY geweldige sporttips.
  • De drie powervrouwen Nikkie Plessen, Aaltje van Zweden en Lucy Woesthoff gaan in gesprek over hoe zij succes combineren met hun gezin.
  • Isa Hoes fotografeerde Eva van de Wijdeven, Jan Versteegh, Barbara Sloesen, Hans Klok, Stine Jensen en Matteo van der Grijn. Ook vroegen we ze naar hun familiebanden.
  • Nicolette Kluijver vertelt in haar column over haar kleuterpuberende dochter van vijf. ‘Ik zie mezelf. Als ze iets wil, ramt ze door tot ze het het krijgt.’
  • & neem je nu een jaar lang een abonnement op WENDY, dan kan je kiezen uit zes fantastische cadeaus!

De nieuwste WENDY ligt nu in de winkel:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF