fbpx

Wendy’s Choices By June: Wataflow

Wataflow is een unieke manier om alles, drijvend in het water, compleet los te laten en plaats vrij te maken voor ontspanning en geluk. Wat een bijzondere ervaring is dit! Of je het nu doet uit nieuwsgierigheid, omdat je ontspanning zoekt of omdat je healing of traumaverwerking nodig hebt, de deskundige begeleiding van Merel Schuringa waar je je compleet aan overgeeft, zorgt ervoor dat het, hoe dan ook, echt iets met je doet!

Wataflow is echt een bijzondere ervaring voor body & mind. Het is een mix van dans, massage, meditatie en stretching, allemaal drijvend in het water. Je beweegt mee met de stroom en laat alle controle varen. Door de controle los te laten, voel je een vrijheid die je lichaam nodig heeft. Het helpt ook om emotionele blokkades en spanningen kwijt te raken.

Een soort massage of yoga?

Voor sommigen is het een relaxte sessie, een beetje als massage of yoga. Voor anderen werkt het helend. Het kan bijvoorbeeld helpen om angsten zoals watervrees te overwinnen, of om te gaan met trauma’s. Door je over te geven aan iemand anders en aan het bewegende water, kan er ook van alles loskomen.

Voor iedereen anders

Het duurt vaak even voordat je je echt helemaal los voelt van je omgeving, maar Merel bouwt het rustig en zorgvuldig op. Ze neemt haar tijd en zorgt ervoor dat elke sessie perfect aansluit bij de persoon. Bij de een maakt ze grotere bewegingen onder water, terwijl ze het bij een ander rustiger aan doet. Zo krijgt iedereen een ervaring die helemaal uniek is. Kijk maar naar het team van Wendy. Reisexpert Marion vond het enorm ontspannend en Wendy ondervond, liggend op het water met gesloten ogen, wagenziekte.

Chillend afsluiten

Hoe je Wataflow ook beleeft, na de sessie chill je lekker op een ligbedje en kom je rustig bij. De een heeft daar maar een paar minuten voor nodig, terwijl de ander wel een kwartier of langer kan liggen.

Maar zodra je je ogen open doet, weet je dat je weer een bijzondere ervaring rijker bent op dushi Curaçao…

Ontdek de Private Picknick

Houd het YouTube kanaal in de gaten voor meer video’s van Wendy x By June op Curacao!

By June

By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat jij tijdens je vakantie, in je eigen ritme, de omgeving kunt ontdekken. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Bonaire. En uiteraard Curaçao!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF