fbpx

Wendy’s Choices By June: SUPPEN op Curaçao

Het Spaanse Water in de Caracas Baai op Curaçao is een prachtige beschermde lagune met een uitgang naar de Caribische Zee. Een leuke manier om hier de mooie baaien en de mangrovebossen te ontdekken is per SUP-board.

Houd het YouTube kanaal in de gaten voor meer video’s van Wendy x By June op Curacao!

Tijdens een twee uur durende SUP-tocht ga je met een gids het water op en ben je lekker actief bezig. Je peddelt rustig op het kalme water, langs mooie villa’s en door de mangrovebossen. En het is natuurlijk heerlijk om af en toe af te koelen in het Spaanse Water dus erin vallen heeft z’n voordelen.

Tunnel of Love

Tijdens zo’n peddeltocht ontdek je ongetwijfeld, net als Wendy, de ‘tunnel of love’, een kleine pool in de vorm van een hart, tussen de mangrovebossen. Wat hier allemaal gebeurt, daar moet je de deze video maar even voor bekijken want Ingmar vertelt daar in geuren en kleuren over tijdens de tocht van Wendy.

SUP Pilates & SUP Yoga

Als je meer wilt doen met suppen, kun je op het eiland ook een lesje SUP-yoga of SUP-pilates volgen. Heerlijk rekken en stretchen op het water zodat je daarna weer ontspannen en uitgerekt aan land gaat. Absoluut een bijzondere outdoor ervaring met de lucht boven je en het water onder je!

Windsurfen & Wingfoilen

Wil je iets nieuws en avontuurlijks leren? Dan is wingfoilen op het Spaanse Water misschien iets voor jou! Deze sport heeft de wereld van board-watersporten echt op z’n kop gezet. Je begint met leren vliegen op een ‘foil’ achter een boot, en daarna ga je zelf aan de slag met de ‘wing’. Klinkt best cool, toch?

Bij Surfspot Curaçao kun je niet alleen terecht voor SUP-tochten maar ook voor windsurfen en wingfoilen.

By June

By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat jij tijdens je vakantie, in je eigen ritme, de omgeving kunt ontdekken. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Bonaire. En uiteraard Curaçao!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF