fbpx

Wendy’s Choices By June: Private Picknick op Curaçao

Stel je voor: je eigen privéstrand op Curaçao, met ligbedjes en een picknicktafel vol met heerlijke hapjes en drankjes die klaarstaan voor jou! Dit is precies wat Wendy beleefde bij Landhuis San Nicolas – en het is net zo geweldig als het klinkt. Verwennerij op een droomplek!

Houd het YouTube kanaal in de gaten voor meer video’s van Wendy x By June op Curacao!

Wil je een strand helemaal voor jezelf en jouw reisgenoten? Dat kan bij Landhuis San Nicolas op Bandabou, aan de westkant van het eiland. Hier zorgt kok én gastvrouw Willemijn voor een heerlijke en goedgevulde picknickmand met lekkere hapjes en sapjes. Je krijgt eerst een rondleiding door het bijzondere landhuis dat dateert uit de 18e eeuw. Dan rijd je door naar het mooie witte strand van Playa Franki.

Je kunt kiezen voor de ‘early bird picknick’ in de ochtend van 9-12.30 uur of voor de ‘sunset afternoon picknick’ van 15-18.30 uur met bijpassende wijnen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd zodat jij alleen maar je strandspullen hoeft in te pakken en kunt genieten van dit paradijsje.

Landhuis San Nicolas

Deze onvergetelijke ervaring bij Landhuis San Nicolas is beschikbaar voor groepen tot 8 personen.

De prijs? Afhankelijk van het aantal personen is het ongeveer €120 per persoon voor een exclusieve dag vol luxe en ontspanning. Perfect voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf en je dierbaren te trakteren op iets bijzonders!

By June

By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat jij tijdens je vakantie, in je eigen ritme, de omgeving kunt ontdekken. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Bonaire. En uiteraard Curaçao!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF