fbpx

Wendy’s Choices By June: Meet the locals en ontdek culinair Otrobanda

Je kunt nu de bruisende en historische wijk Otrobanda ontdekken met een smakelijke twist en in je eigen tempo.

Culiwalk

Een stadswandeling maken waarbij je tegelijkertijd de lokale bewoners en de horeca steunt. Dat klinkt als een ideale combinatie en echt iets voor Wendy en By June!

Pocketguide Audio Tours heeft de ‘CuliWalk Otrobanda’ bedacht. Een combinatie van de al bestaande audiotour van Otrobanda en lokale hapjes en drankjes uit de multiculturele keuken die Curaçao te bieden heeft.

Je loopt zonder gids en bepaalt dus je eigen tempo. Onderweg ontdek je de mooiste plekjes van deze bruisende wijk en maak je stops bij zes unieke locaties, zoals Ceviche 91, Netto Bar, Lionfish Mango’s en natuurlijk sla je Bario Urban Streetfood niet over. Bij elke stop wacht een verrassend lokaal hapje of drankje.

Een perfecte manier om Otrobanda te verkennen en tegelijkertijd de lokale keuken te proeven!

Ontdek kleurrijk Otrobanda

Houd het YouTube kanaal in de gaten voor meer video’s van Wendy x By June op Curacao!

By June

By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat jij tijdens je vakantie, in je eigen ritme, de omgeving kunt ontdekken. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Bonaire. En uiteraard Curaçao!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF