fbpx

Wendy van Dijk presenteert samen met Edsilia Rombley datingshow ‘Liedje op het Eerste Gezicht’

Zingend de partner van je dromen vinden? In de nieuwe datingshow ‘Liedje op het Eerste Gezicht’ gaan elke aflevering zes vrijgezellen die uitdaging aan. Wendy van Dijk en Edsilia Rombley zijn de cupido’s in het midden. 

In elke aflevering van Liedje op het Eerste Gezicht zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Ze dragen zelf een liedje aan: achter elke keuze schuilt een bijzonder verhaal. Tijdens de repetities met een professionele zangcoach reageren de singles op elkaars muzikale keuze, want ligt het nummer wel in hun straatje? Als de voorbereidingen zijn afgerond, is het moment aangebroken! Tijd om op te treden en om elkaar voor het eerst te zien. Een echte blind date dus! Beide singles starten met zingen en pas halverwege het duet volgt de reveal. Alsof dat moment niet al spannend genoeg is, moeten ze ook meteen met elkaar dansen, tijdens een instrumentaal stukje. Passen niet alleen hun stemmen, maar ook hun moves bij elkaar? Is het liefde op het eerste gezicht… Of zingt de liefde een toontje lager? Hun vrienden en familie kijken achter de schermen nieuwsgierig toe en geeft hun ongezouten mening aan de presentatrices. Ze zien de eerste warme gevoelens, maar spotten ook zeker de afknappers. Elke aflevering eindigt met het onthullen welke duetten liefde hebben opgeleverd – en welke niet. Als twee singles voor elkaar kiezen, winnen ze een mooi geldbedrag die ze kunnen opmaken aan een echte date.

Afgelopen avond zaten Wendy en Edsilia in de uitzending van Shownieuws om over het nieuwe programma te vertellen. ‘Ze zingen met elkaar en als ze elkaar gezien hebben, zien ze ook wat voor types het zijn. Het is echt grappig om te zien dat ze eerst elkaar horen en dan ‘wow’, maar je moet gewoon door blijven zingen. Slaat er een vonk over? We hopen een match te hebben’, vertelt Edsilia. Wendy voegt daaraan toe: ‘Het is wel zo dat het publiek gaat stemmen op het mooiste duet, daarmee kunnen ze 2500 euro mee winnen. Als ze een match zijn, hebben ze 2500 euro zakgeld mee voor hun eerste date.’

Muziek speelt een grote rol in de liefdeslevens van de presentatrices. ‘Muziek is los van een liefdesleven gewoon sowieso heel leuk en belangrijk. Je hebt altijd mooie herinneringen aan muziek’, zegt Wendy.

Liedje op het Eerste Gezicht is vanaf zaterdag 5 november om 20.00 uur te zien op SBS6.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF