fbpx

Wendy presenteert nieuwe programma Wie kent Nederland?

Vanaf zondag 24 oktober presenteert Wendy het nieuwe programma wie kent Nederland? Een programma waarbij de kennis van BN’ers over Nederland wordt getest. Want hoeveel procent van de Nederlanders weet niet wanneer Koning Willem-Alexander jarig is? En wat geven we uit aan een verjaardagscadeau? En welke vooroordelen denken we dat buitenlanders over ons hebben? Het komt allemaal voorbij in de nieuwe SBS6-panelshow Wie kent Nederland?

Onder leiding van Wendy nemen elke week twee vaste teams van BN’ers het tegen elkaar op. Ze spelen spellen die gaan over de gewoontes, gedragingen en eigenschappen van de gemiddelde Nederlander – en dus ook over hen! Hun doel is simpel: zoveel mogelijk publieksleden verzamelen om de finale mee te spelen.

Mysterie guest

Elk team bestaat aan het begin van de aflevering uit drie teamleden. De teams kunnen hun team versterken met een mystery guest: het team dat het snelst raadt wie dat is, krijgt die speler in zijn team.De spellen in de vier spelrondes zijn gevarieerd, grappig en prikkelend. Of de teams nu overleggen over welke BN’er ooit het lijk speelde in Baantjer, of het aantal vrijpartijen dat maandelijks op de Nederlandse werkvloer plaatsvindt: ze krijgen de kans om hun eigen mening, inschatting en en natuurlijk hun eigen persoonlijke belevenissen te laten horen – en dat doen ze dan ook. Het doel van elk spel is om zoveel mogelijk publieksleden te winnen. Dat aantal kan namelijk een voordeel opleveren in de finale!

Welke BN’ers meespelen, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Wie kent Nederland? is vanaf zondag 24 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. 

Lees ook deze artikelen over andere programma’s van Wendy:

Wendy wordt levend standbeeld van Florence Nightingale tijdens uitzending Nederland staat op tegen kanker op woensdag 25 augustus

Wendy van Dijk en Leonie ter Braak helpen mensen met een beperking aan de liefde

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF