fbpx

Wendy is terug met Hart in Aktie – ‘Mooie mensen mogen ontmoeten en verrassen, dat is goud waard.’

Juist in deze tijd is het enorm belangrijk om goed voor elkaar te zorgen en daarom zet Wendy in het nieuwe seizoen van Hart in Aktie mensen die het oprecht verdienen in het zonnetje. Het zal een seizoen worden vol hartverwarmende verhalen, iets waarin we in deze tijd allemaal wel behoefte aan hebben. Op woensdag 6 januari zal het nieuwe seizoen Hart in Aktie te zien zijn bij SBS6. 

In Hart in Aktie zullen we Wendy mensen zien helpen die het enorm verdienen omdat ze bijvoorbeeld de handen uit de mouwen steken voor anderen of omdat ze zelf een mooi verhaal hebben dat herkenbaar is en raakt. Deze mensen verdienen het om in het zonnetje te worden gezet en hier gaat Wendy voor zorgen. Wendy maakt dingen mogelijk die heel veel voor mensen betekenen, die zij zelf of hun omgeving niet kunnen realiseren. Met haar humor, lichtheid en liefdevolle benadering bezorgt zij mensen, zoals we dat van haar gewend zijn, een onvergetelijke ervaring.

Een enorm moeilijke periode

Wendy maakt dit seizoen onder andere kennis met Mitchel, een 21-jarige jongen met een verstandelijke beperking. Mitchel heeft twee enorme passies: zijn eigen disco en de kermis, waar hij dan ook het hele jaar naar uitkijkt. Zijn twee passies vallen volledig weg in deze tijd waarin er door corona geen sprake is van een disco en ook de kermissen dit jaar niet doorgaan. Afgelopen jaar verloor Mitchel zijn tweelingbroer door een verkeersongeluk, een enorm moeilijke periode voor Mitchel, een periode waarin hij zijn passies juist zó hard nodig heeft. Zijn tante nam contact op met Wendy met de vraag of zij voor Mitchel iets positiefs kan regelen.

Iets bijzonders

Ook ontmoet Wendy Esther. Zij is thuiszorgmedewerker en één van de verzorgers van Rachel, een verstandelijk gehandicapt meisje. Rachel is twintig wanneer ze overlijdt. Het is bijna een jaar later wanneer Esther Wendy om hulp vraagt. Want wat zeg je op de sterfdag tegen degenen die hun kind en zus zijn verloren? Ze wil iets bijzonders doen op de gedenkdag van Rachel, en hier weet Wendy wel wat op.

Ernstig ziek

Sanne heeft Wendy een brief geschreven voor haar koormaatje Bettine. Ze hebben elkaar leren kennen bij het gospelkoor waar ze beiden in zingen. Bettine is ernstig ziek: ze heeft een hersentumor en is ongeneeslijk ziek verklaard. Sanne en de koorleden willen graag aan haar laten zien dat ze Bettine ook in deze moeilijke tijd steunen.

Niet altijd makkelijk

Ook Jaydee (10) zal enorm worden verrast in dit seizoen. Jaydee’s broer Ringo heeft vanwege zijn verstandelijke beperking veel zorg nodig en dat is ook voor zijn zusje niet altijd makkelijk. De oma’s van Jaydee gunnen het haar enorm om ook eens in het middelpunt van de belangstelling te staan en hier schakelen ze Wendy voor in. Wendy verrast Jaydee door haar mee te nemen naar Ahoy, waar haar idool op haar staat te wachten..

Goud waard

Wendy: ‘Ik heb al heel wat mooie verhalen mogen lezen, horen en meemaken. Het blijft prachtig om bijzondere mensen, die altijd voor anderen klaarstaan of een steuntje in de rug te kunnen gebruiken, te mogen verrassen. Ik vind het een eer om hieraan mee te werken, een eer om dit mogelijk te maken. Ik heb ook dit seizoen weer een hoop mooie mensen mogen ontmoeten en verrassen, dat is goud waard.’

Iedere uitzending zullen we drie mooie, hartverwarmende verhalen te zien krijgen. Dit seizoen zal er ook een verborgen camera aanwezig zijn waardoor mensen letterlijk verrast zullen worden, ze zullen niet weten wat hen overkomt. Een seizoen vol pure emoties en reacties.

Hart in Aktie wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

Uitzending: vanaf woensdag 6 januari, wekelijks om 21.30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF