fbpx

Wendy haalt met Creators FC geld op voor Pink Ribbon

Het is vandaag een sportieve dag voor Wendy; ze speelt namelijk een voetbalwedstrijd met het damesteam van Creators FC om geld op te halen voor Pink Ribbon. Omdat er vanwege de coronamaatregelen helaas geen publiek aanwezig mag zijn, heeft Pink Ribbon een digitale collectebus aangemaakt. Zo kan er alsnog zoveel mogelijk geld ingezameld worden voor het goede doel!

Creators FC is een voetbalteam dat bestaat uit verschillende Nederlandse YouTubers. De voetbalwedstrijden worden vastgelegd en gedeeld op het YouTubekanaal van Creators FC, waarop ze meer dan 150.000 abonnees hebben. Normaal gesproken bestaat het team van Creators FC uit mannen, maar voor deze bijzondere gelegenheid hebben ze eenmalig een damesteam samengesteld. In het Creators FC Ladies team voetbalt Wendy vandaag samen met onder andere Sylvana IJsselmuiden, Ouassima Tajmout en Mell Jonk om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. In deze wedstrijd zal het team tegen een damesteam van RKAV Volendam spelen.

Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Ze halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doet de stichting er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Wendy vindt het werk van Pink Ribbon erg belangrijk en daarom zet zij zich vandaag in om hier geld voor in te zamelen.

Doneren aan Pink Ribbon kan via de digitale collectebus.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF