fbpx

Welke lingerie staat mooi bij welk figuur?

De eerste indruk die je maakt, heeft alles te maken met de kleding en de schoenen die je draagt. Maar wat vooral belangrijk is, is dat jij je goed voelt in wat je aanhebt. En dat begint bij de basis. Je lingerie. 

Als je een setje draagt waar jij je goed in voelt, voel je je vrouwelijker en zelfverzekerder. De juiste lingerie is dan ook erg belangrijk, en bijna het allerbelangrijkste: het moet goed zitten. Als het mooi om je lichaam zit, voel je je meteen een stuk zelfverzekerder, toch?! Bonprix.nl heeft met eigen labels en maandelijks nieuwe collecties er zeker wat voor jou bij zitten.

Zandloperfiguur

De meeste vrouwen zullen enorm jaloers op je zijn als je een zandloperfiguur hebt. Lucky you! Het figuur kenmerkt zich door de bredere heupen en schouders met een slanke taille. Met een korset bh of een bh die iets langer is kan je je rondingen mooi accentueren. Combineer zo’n bh met een Brazillian slip. Deze slips accentueren je curves en met jouw figuur mogen die zeker gezien worden!

Appelfiguur

Heb je smallere benen en een wat breder bovenlichaam? Dan wil je het liefst je bovenlichaam smaller laten lijken. Dit doe je door je bovenlichaam te verlengen. Hierdoor lijkt je lichaam optisch meer in verhouding. Kies daarom voor een body of een bh met een diepe V-hals. Je decolleté wordt hierdoor benadrukt waardoor je optisch smaller lijkt. Vermijd dus lingerie die het middengedeelte meer volume geeft.

Onzeker zijn over je lichaam is totaal overbodig

Elke zorg die je hebt over hoe je eruitziet kost je energie die je ook in leuke dingen zou kunnen steken. Het maakt je verdrietig en het zorgt er misschien zelfs voor dat je minder plezier beleeft aan de dingen die je eigenlijk heel leuk vindt om te doen. Zonde ja, dat is duidelijk. En mensen om je heen herinneren je er elke keer weer aan: stop met negatief (tegen jezelf) praten over je uiterlijk! Nergens voor nodig! Oké, prima. Je wilt van je lichaam houden. Maar hoe doe je dat dan?

Peer figuur

Het is slim om de nadruk op je bovenlichaam te leggen als je brede heupen hebt. Hierdoor laat je je onderlichaam optisch smaller lijken. Een balconette is de perfecte keuze voor jou. Dit soort bh’s verbreden je bovenlichaam. Een push-up bh klinkt misschien verleidelijk om je bovenlichaam mee te verbreden, maar zo’n bh accentueert juist ook je heupen. Daarom kan je dus beter voor een balconette kiezen.

Atletisch figuur

Vrouwen met een atletisch figuur hebben meestal dat de schouders en heupen ongeveer gelijk zijn aan elkaar.  Je bent dan ook meestal slank met kleinere rondingen. Maar die kunnen we creëren met lingerie die aandacht geeft aan de taille en curves. Als je een bh met dunnere bandjes draagt, creëer je minder volume bij je bovenlichaam. Een beugel bh is stevig en bied je de comfort die je nodig hebt.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF