fbpx

Warme Truien Dag: de leukste verhalen over truien van de redactie

 

Kersttrui? Of toch niet?

‘Ik heb een blauwe trui met 2 witte zwanen op de schouders. Ergens in de week voor kerst zei een oud collega tegen mij “wat een leuke kersttrui is dat”. Mijn reactie was meteen “maar dit is helemaal geen kersttrui!”. Waarop iedereen meteen hard moest lachen… Sinds dat jaar was dat DE kersttrui.’ – Anna 

Mannenafdeling

‘Ik was al weken op zoek naar een leuke mosterdgele-trui, maar elke keer was het hem nèt niet. Uiteindelijk had ik de perfecte trui gevonden op de mannenafdeling van de Bershka en droeg ik hem vol trots de volgende dag naar de verjaardag van een vriendin. Ik was toch iets minder blij toen ik zag dat de vader van mijn vriendin precies dezelfde gele trui aanhad… De volgende keer sla ik de mannenafdeling maar even over!’- Merel

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF