fbpx

Waarom kiezen voor ronde vormen in je interieur?

We zien het tegenwoordig steeds vaker terugkomen in ons interieur: ronde vormen. Dit zie je bijvoorbeeld in accessoires, zoals een spiegel of een kleed, maar ook in meubels. Denk aan een ronde eettafel of bijzettafeltjes. Waarom zou je kiezen voor ronde vormen? We vertellen je het!

Gezelligheid

Ronde vormen in je interieur zorgen voor gezelligheid. Zo kun je aan een ronde eettafel bijvoorbeeld gemakkelijker met iedereen praten wanneer je met een grote groep vrienden of familie bent.

f26bf01b68 005859006401846 GA02 Waarom kiezen voor ronde vormen in je interieur?

EETKAMERTAFEL ERATO – Piet Klerkx

Ideaal voor kleine ruimtes

Naast dat ronde vormen jouw interieur gelijk erg stijlvol maken, is deze optie ook nog eens zeer geschikt voor kleine ruimtes. Ronde vormen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Zo kun je bijvoorbeeld ronde bijzettafels plaatsen die als het ware in elkaar passen om meer ruimte te creëren bij de bank.

134ea713ee 001319444800000 GA01 Waarom kiezen voor ronde vormen in je interieur?

BIJZETTAFEL SET VAN 2 DURBAN – Piet Klerkx

Speels effect

Ronde vormen geven een speels effect aan je interieur. Ook doorbreekt het de wat hardere lijnen in jouw huis. Kasten of muren die hoekig zijn, worden wat zachter gemaakt door er een ronde stoel of kleed naast te plaatsen. Het staat ook nog eens heel leuk om juist een hoekig meubel te combineren met een rond accessoire.

000025071202010 GA01 28 1 Waarom kiezen voor ronde vormen in je interieur?

FAUTEUIL SANTIAGO – Piet Klerkx

Meer inspiratie opdoen?

Voel jij wel wat voor ronde vormen? Neem een kijkje in een van de winkels van Piet Klerkx en laat je inspireren door een uitgebreide collectie met talloze producten met ronde vormen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF