fbpx

Videoserie: Op reis door Nederland, aflevering 2 (Deborah reist af naar het Waterland van Friesland

Wendy-expert Deborah Durrfeld van Passport the World reist gewoonlijk voor haar werk de hele wereld over, maar is nu vanwege corona in Nederland. Voor wendyonline ontdekt ze de komende tijd in de videoserie Op reis door Nederland mooie en rustige plekken in de natuur waar jij nu graag wilt zijn! Ook zin in vakantie? Reis dan lekker mee met Deborah, die voor deze aflevering afreist naar Waterland van Friesland, in het zuidwesten van Friesland.

 

Verhalenroute ruimte

De VVV van Waterland van Friesland ontwikkelde drie verhalenroutes die je op een leuke manier naar de mooiste en interessante plekken van dit deel van Friesland brengen. Er is een Verhalenroute ‘Stromen’, een route langs de waterwerken- en wegen, een Verhalenroute langs de mooiste steden, en een Verhalenroute Ruimte, voor de mooiste plekken in de natuur. Voor wie op zoek is naar rust, bezinning en ruimte is dit een prachtige route om te volgen. Bij elke plek op de route valt een inspirerend Fries gedicht te lezen. Geniet van het waterrijke landschap en de mooie rustige plekken in de natuur van Friesland.

Kijk hier voor meer informatie over Waterland van Friesland

Bekijk de routes ook op het YouTube kanaal van Waterland van Friesland

Bekijk hier ook de eerste aflevering van Op reis door Nederland, waar Deborah overnacht in de Drentse wildernis.

Over Deborah

Deborah Durrfeld reist al jarenlang de wereld over op zoek naar de mooiste plekken en verhalen. Zo werkt ze als reporter en producer in Latijns-Amerika en Azië, voor verschillende opdrachtgevers, waaronder de BBC. Ook werkt ze als gids voor reisorganisatie en geeft ze regelmatig presentaties over landen uit Midden- en Zuid-Amerika. In online reismagazine Passport The World,schrijft Deborah over de mooiste bestemmingen en deelt ze al haar tips op het gebied van kunst, cultuur, natuur, bijzondere tochten en unieke reiservaringen. Om het maximale uit je reis te halen of om een land en cultuur beter te leren kennen. Op reis door Nederland is haar eerste Nederlandse videoserie. Voor meer avonturen en reistips kun je Deborah volgen op facebook en instagram @passporttheworld

texel4klein Videoserie: Op reis door Nederland, aflevering 2 (Deborah reist af naar het Waterland van Friesland

Lees hier ook alle artikelen van Deborah.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF