fbpx

Vandaag is de afscheidsuitzending van Edwin Evers

Het is zover. Vandaag is het de laatste dag voor Edwin Evers, de radio dj van Radio 538, bij de ochtendshow. Eind maart maakte hij bekend dat hij na 21 jaar stopt met het maken van zijn ochtendshow.

Afscheidsuitzending

Om deze reden is Evers vandaag in een extra lange uitzending te horen. De uitzending startte vanmorgen om 6.00 uur en eindigt eind deze middag om 18:00 uur. In deze afscheidsuitzending blikt Evers met zijn sidekicks, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Jelte van der Goot en zijn nieuwslezer Henk Blok, terug op 21 jaar ‘Evers Staat Op’. Dit doen ze ook samen met vrienden van de show, artiesten en 538-collega’s.

Restart

Edwin Evers laat weten dat hij de radiowereld niet helemaal achter zich laat. Het is dan ook geen definitief afscheid maar: ‘Een restart met een kleine tussenpauze’, zoals hij dat vertelde. Evers gaat zich meer bezighouden met het schrijven van muziek en met zijn eigen band.

Rutte

Vanochtend kwam zelfs de premier langs. Rutte vertelde wat over de humor in het programma: ‘Die was soms lomp, maar het was wel altijd supergezellig en respectvol.’

https://www.instagram.com/p/BrpF45sHLPP/

Frank Dane volgt Edwin Evers op en begint op 2 januari aan zijn nieuwe ochtendshow op Radio 538.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF