fbpx

Up close & personal door Kim Feenstra

Intiem, persoonlijk en onthullend: in haar rubriek Up close & personal fotografeert Kim Feenstra voor elk nummer van WENDY een bekende persoon. Dit keer is Kim thuis bij Barry Hay en zijn vrouw Sandra op Curaçao.

Barry de eilandman

Aan het einde van het interview zegt Barry, terwijl hij uitkijkt over de knalblauwe zee: ‘Als iemand mij op mijn achttiende had gezegd dat ik op mijn zeventigste in een kort broekie op een zonnig eiland in de Caraïben zou rondlopen, had ik gedacht: oh sure.’ En toch is het zo. Al tien jaar wonen Barry en zijn vrouw Sandra op Curaçao. Ze zijn net verhuisd – hun oude huis werd te groot nu de kinderen het huis uit zijn – en wonen tijdelijk in een villa op een resort, terwijl ze een nieuwe villa laten bouwen in de buurt.

(Barry: ‘Boven op een rots, zeventien meter boven zee. Het laatste huis voor the old man and the sea’). Sandra stond vanmorgen om acht uur al in de winkel om nog snel wat spullen voor hun tijdelijke verblijf te kopen. Op de grote eettafel ligt een nieuw tafelkleed met palmbladerenpatroon, in de zithoek een bonte verzameling kleurige kussens van Indiase stoffen. Het huis waar ze tijdelijk wonen mag dan een stuk kleiner zijn dan hun oude optrekje, een fijne villa is het nog steeds: een open veranda waardoor de verkoelende zeewind naar binnen waait, een be- scheiden zwembad dat is ingebouwd in het terras, een buiten dining en loungehoek, en dan natuurlijk dat uitzicht over de blauwe Caraïbische Zee. Binnen veel foto’s van dochters Bella en Gina, een door Marcel Wanders ontworpen bank en foto’s uit een ver verleden: van de Harley Club bijvoorbeeld en van optredens van Barry. Het brede pad naast het huis is voor de zes chihuahua’s van het stel.

Benieuwd naar de rest van het interview? Lees het artikel op bladzijde 155 in de nieuwe WENDY magazine 

Abonnement op WENDY Magazine:

Benieuwd naar meer? Als je nu een abonnement op WENDY neemt, dan krijg je een suède tas van My Jewellery naar keuze . Je kunt kiezen uit de kleuren cognac of zwart. Ben je benieuwd naar de reisverhalen van Katja Schuurman? Haar nieuwe boek Katja ‘was hier’ krijg je cadeau bij 7 nummers.

cover #21WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF