fbpx

Uitjesagenda

Het lijkt erop dat er definitief een einde is gekomen aan de mooie zomerdagen. Tijd voor weer een trui, jas en misschien zelfs wel de paraplu. Maar niet getreurd, want er is nog steeds genoeg te doen in ons mooie landje. Daarom hebben wij weer een uitjesagenda klaar staan voor jullie. Wij hebben 7 te gekke redenen waarom je op pad moet gaan deze week! 

1. Vliegende vrienden

De gezelligste kroeg van Nederland vliegt op 15 september 2018 naar Amsterdam, Eindhoven en Zwolle! Het combineert twee van Nederlandse grootste muziekevenementen. Namelijk The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel live! Hoe gaaf is dit nieuwe evenement. Twee van de beste Nederlandse muziekevenementen komen samen. Waardoor unieke optredens worden gegeven met samenwerkingen die nog niet eerder voorkwamen. Er is nu al een ongekende line-up met optredens van: Anouk, Douwe Bob, Fedde le Grand, Guus Meeuwis en nog veel meer. Kortom een echte aanrader!

2. Into the Woods

Het perfecte festival om jouw festivalzomer af te sluiten! Het festival vindt plaats op een van de mooiste en ook onbekendste locatie in Nederland. Midden in de bossen licht namelijk het openluchttheater van Amersfoort. Dit mooie bos zorgt vrijdag 14 en zaterdag 15 september voor het ultieme sprookjesgevoel. Er zijn artiesten uit het binnen- en buitenland, dansende kabouters en de heerlijke geur van verse blaadjes. Wel een magische plek om jouw festivalseizoen mee af te sluiten!

3.

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF