fbpx

Uitje voor in de kerstvakantie: win kaarten voor de virtuele expositie van Jimmy Nelson in Fabrique des Lumieres

De Britse kunstfotograaf Jimmy Nelson is weer terug met een nieuwe expositie op het Westergastterein in Amsterdam. In The Last Sentinels komt het iconische werk van Jimmy Nelson met behulp van geavanceerde lichtprojecties en begeleidende muziek tot leven. Tot en met 8 januari kan je deze bezoeken. Wij geven voor dit leuke uitje 2x vier kaarten weg. Ook zullen wij onder de deelnemers van de winactie een fotoboek van Jimmy verloten.

De expositie is een ode aan de mensheid verpakt in een virtuele beleving van veertig minuten waarin fotografie, film, animatie en geluid worden gecombineerd.  Nelson toont mensen in hun natuurlijke leefomgeving, indringend en intiem, in het hier en nu. In het werk van Jimmy Nelson staat de trots en kracht van inheemse leefgemeenschappen over de hele wereld centraal. Ook zijn meest recente kunstproject Between the Sea and the Sky, ook wel zijn ode aan Nederland, is er te zien. In die fotoreportage toont hij door middel van intieme portretten mensen in traditionele klederdracht.

Meedoen?

Wil jij graag vier tickets voor de expositie van Jimmy Nelson winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt op maandag 2 januari een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF