fbpx

Toe aan een weekendje weg? Kom heerlijk tot rust bij Van der Valk

In de hectiek van het dagelijks leven schiet tijd voor jezelf en je dierbaren er nog wel eens bij in. Toch is het belangrijk om soms even alles los te kunnen laten en echt tot rust komen. Wat is er dan lekkerder dan een weekendje weg? Van der Valk heeft de mooiste hotels om echt even helemaal te ontspannen.

Spontaan een weekendje weg met je partner of beste vriendin is natuurlijk heerlijk. Geen verplichtingen en echt even doen waar jullie zin in hebben. De hotels van Van der Valk zijn van alle gemakken voorzien om echt alles uit je relax weekend te halen. Of je nu wil genieten van het zwembad, je lekker wil laten verwennen in de wellness of je hoofd leeg wil maken in de sportschool, het kan allemaal. Niks moet en alles mag, jij bepaalt. Van der Valk heeft hotels door heel Nederland, dus er is er altijd een die bij je past.

Aan de kust

Een tip! Kies eens een hotel aan zee! Een extra voordeel van een hotel aan de kust is namelijk de rust die de zee je kan geven. Even lekker met je voetjes in het water tijdens een mooie strandwandeling. Turen over de oneindig lijkende zee met op de achtergrond het kalme geluid van de golven. Of onder het genot van een drankje even echt te tijd nemen voor een goed gesprek in een strandtent, met ook weer de zee op de achtergrond.

Relaxt afsluiten

Eenmaal terug in het hotel, kun je dit ontspannen gevoel voortzetten. In alle hotels vind je sfeervolle restaurants om heerlijk te gaan uit eten. Daarna kun je nog genieten van een hapje en een drankje in de hotelbar om je avond echt goed af te sluiten. Om vervolgens lekker je bed in te kruipen. Alle kamers zijn voorzien van luxe bedden zodat je in alle rust kunt overnachten.

Helemaal opgeladen

De tijd nemen om echt te ontspannen is goed voor je. Je batterij is weer helemaal opgeladen en je kunt er weer tegenaan. Laat die dagelijkse hectiek maar weer komen!

En, mocht je ooit weer toe zijn aan ultieme rust. Dan staat Van der Valk altijd voor je klaar!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF