fbpx

Dit zijn de 5 leukste adventskalenders van 2023!

December is dé cadeaumaand van het jaar. Niet alleen voor vrienden en familie, maar ook om jezelf even te verwennen. Maar wat is nou het ideale cadeau? Een adventskalender is altijd een goed idee, want wat is leuker dan één cadeautje? … vierentwintig cadeautjes. Wij zetten de leukste adventskalenders op een rijtje.

KitKat

Deze is voor de chocoladeliefhebbers onder ons. Zoals voorgaande jaren heeft KitKat ook dit jaar een adventskalander. Maar hij is toch wat anders. Hij bestaat niet uit KitKat repen maar juist uit mini chocolaatjes en bolletjes die heerlijk knapperig zijn. De mini chocolaatjes zijn in kerstthema waardoor je helemaal in de sfeer komt.

€19,45

kitkat Dit zijn de 5 leukste adventskalenders van 2023!

L’Occitane en Provence

loccitane Dit zijn de 5 leukste adventskalenders van 2023!

L’Occitane en Provence heeft een speciale beauty adventskalender: De Betoverde boom. Deze adventskalender bevat lichaams-, gezichts- en haarverzorging, met een waarde van 121 euro. Daarnaast hecht L’Occitane veel waarde aan duurzaamheid, er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. En kijk nou naar deze kleurrijke, creatieve kalenderdoos. Je zou hem eventueel kunnen hergebruiken door hem toe te voegen aan je interieur, lang nadat de feestdagen voorbij zijn!

€64,00

EasyToys

Het spannendste en meest opwindende cadeau van deze lijst, De Naughty and Nice adventskalender. In deze luxe editie staan de vijf zintuigen centraal, daar hoeven wij natuurlijk niet dieper op in te gaan. Het is een adventskalender die jij zelf kan uitproberen of samen met je partner. Van vibrators en bondage tot glijmiddel en massageolie, elke dag een mogelijkheid tot een nieuwe ervaring.

€129,99

easytoys Dit zijn de 5 leukste adventskalenders van 2023!

LookFantastic

lookfantastic Dit zijn de 5 leukste adventskalenders van 2023!

Ontdek beauty cadeaus in elke lade van de Beauty Adventskalender van Lookfantastic. Er zit onder andere huidverzorging, haarverzorging en make-up in om door het winterse feestseizoen heen te komen. Je zult de beste beauty merken vinden zoals: Color Wow, Sol de Janeiro, ELEMIS en nog veel meer! Dit jaar heeft de kalender de meeste waarde tot nu, namelijk een waarde van 625 euro.

€115,00

Pen store

Voor de creatievelingen onder ons, of mensen die wel van een uitdaging houden is deze adventskalender van Pen store het ideale cadeau. Achter de 24 luikjes vind je producten in vier verschillende thema’s: Aquarel, Lettering, Acryl en Sketching. Volg de luikopening via de site en bekijk ideeën over hoe je de producten en technieken kunt gebruiken en combineren. Uiteindelijk heb je een hele nieuwe set materialen en hopelijk wat nieuwe creatieve energie voor het komende jaar.

€49,00

pen store Dit zijn de 5 leukste adventskalenders van 2023!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF