fbpx

Ticket to Paradise: de nieuwste romcom met George Clooney en Julia Roberts + winactie

Reis mee met George Clooney en Julia Roberts in Ticket to Paradise. Julia was even weg, maar dit najaar is ze weer te zien op het witte doek. Ze speelde onder andere in Nothing Hill en Pretty Woman. In de film is ze de ex-geliefde van George, die we beter kennen van de Nespresso reclames! Deze nieuwe bioscoopfilm is vanaf 29 september te zien. Én wij mogen 3 x 2 tickets weggeven, hoe leuk!

In de film nemen de acteurs je mee in een zinderend zomeravontuur. De herfst kun je dus even achter je laten als je deze bioscoopzaal instapt, want je waant je in een tropische wereld. In Ticket to Paradise hebben David (George) en Georgina (Julia) als ex-geliefden een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Daarom reizen zij beiden af naar het prachtige Bali om hun dochter te overtuigen dat ze niet te snel moet trouwen. Als dat maar goed gaat, want de twee exen gaan elkaar liever uit de weg. Met deze romantische komedie volg je het verhaal over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

Als je de film Mamma Mia! Here We Go Again fantastisch vond, is deze film misschien ook wel wat voor jou. De regisseur van die film, Ol Parker, heeft Ticket to Paradise geregisseerd naar het script dat hij samen met Daniel Pipski schreef.

Meedoen?

Samen met je partner, beste vriendin of ouder naar de film? Dat kan! Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij twee kaartjes voor Ticket to Paradise wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=127]

Bekijk hieronder de trailer:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF