fbpx

Team WENDY blikt terug op de heidag in het prachtige en historische Huize Frankendael

Team WENDY organiseerde samen met Wendy van Dijk en Erland Galjaard een heidag waar de ideeën besproken werden voor het jaar 2019. Er werden verschillende presentaties gehouden in het historische buitenhuis ‘Huize Frankendael’ in Amsterdam. Dit historische pand is zo karakteristiek en bijzonder dat wij graag onze ervaring met jou delen. Je zal je ogen niet geloven bij het zien van de beelden. We werden omringt door een prachtig park midden in de stad. We hadden niet eens het gevoel dat we ons midden in stad bevonden. De vogeltjes die zongen, de zon die scheen tijdens deze frisse dag, hier kom je echt tot rust. Zo kunnen we nog wel uren doorgaan dus laten we maar snel beginnen! Oh, en niet onbelangrijk… food! Hieronder krijg je ook een kijkje in de menukaart.

Een buitenplaats in Amsterdam

Huize Frankendael is het laatste buitenhuis in Amsterdam. Het is gebouwd in de 17e eeuw door notabelen om de drukte van de stad te kunnen ontsnappen. Inmiddels heeft de stad het buitenhuis omarmd en is het een juweeltje met schitterende tuinen.

Huize Frankendeal

Landgoed Frankendael aan de Linnaeusweg in de Watergraafsmeer.

Het koetshuis: robuust en sfeervol

In deze prachtige en meest sfeervolle ruimte, is in het interieur de achttiende-eeuwse indeling en afwerking met stucwerk en betimmeringen nog voor een groot deel aanwezig. Tijdens de heidag zaten wij in het koetshuis waarin vroeger de koetsen- en de paarden werden gestald. De oude elementen van de tuigkamer en de stallen zijn nog steeds te zien. Team WENDY ging terug in de tijd, het was een bijzondere ervaring.

Koetshuis

Koetshuis Huize Frankendeal

De grote Salon: meest populaire feestruimte

Niet voor niets wordt de grote Salon als trouwkamer gezien. Met zijn goudgele wandbespanning en marmeren gang geeft deze ruimte een romantisch- en luxe gevoel. Dus heb jij binnenkort een bijzonder feest te vieren? Breng dan een bezoek aan Huize Frankendael om je te laten rondleiden in deze monumentale ruimte!

Trouwlocatie

De grote Salon in Huize Frankendeal

Ontspannen genieten van goed eten: kijkje in de menukaart

Dat is een ding dat zeker is! De chefs die zich sterk maken voor Slow Food, laten je kennis maken met Lekker, Puur en Eerlijk voedsel. Ze bereiden de gerechten met veel liefde die zijn gemaakt van authentieke, duurzaam geproduceerde, regionale en seizoensgebonden kwaliteitsproducten. Wij mochten ook genieten van een heerlijke lunch waardoor we vol goede energie de presentaties konden voortzetten. Tijdens de brainstormsessies heb je wel goede brandstof nodig!

Menukaart Huize Frankendael

Carlo Petrini, oprichter van Slow Food:Goed eten is geen elitaire aangelegenheid. Het restaurant is een plek waar kennis verspreid kan worden. Gasten kunnen leren waar het eten vandaan komt.’

Menukaart Huize Frankendeal

Wil jij genieten van een heerlijke lunch of diner? Of zoek je een mooie locatie voor een feest, of misschien wel voor een zakelijke bijeenkomst? Neem dan snel een kijkje op de website van Huize Frankendael! De ruimtes zijn beschikbaar voor 2 tot 300 personen en het huis, de tuin en keuken staan het gehele jaar dagelijks open.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF