fbpx

Specsavers lanceert een nieuwe kinderbrillen collectie geïnspireerd op Harry Potter

Tovenaars, magische spreuken en onverwachtse vijanden. Wie is er nu niet gek op Harry Potter? Hoewel de boeken en films al tientallen jaren bestaan, zijn ze nog steeds erg populair. Vroeger droomde je zelf misschien al van het spannende leven op Zweinstein. Nu kun je dit magische universum delen met je kinderen. Specsavers lanceert namelijk een nieuwe kinderbrillen collectie geïnspireerd op deze wereld.

De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met Warner Bros Consumer Product en gebaseerd op de verhalen van Harry Potter. Misschien wel een van de beroemdste brillendragers ter wereld. De collectie bestaat uit vier verschillende brillen, waarvan twee ronde en twee rechthoekige monturen voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar oud.

De monturen zijn niet alleen trendy, maar ook erg stevig. Ze zijn gemaakt van licht gewicht acetaat en metaal met flexibele scharnieren. Goed bestendig tegen alle avonturen van jouw kinderen. De brillen zijn zowel verkrijgbaar als gewone bril als zonnebril voor €89,-.

HARRY POTTER™ 01 by Specsavers

Deze bril is bestemd voor een kleine stoere tovenaar. Het is een echt retro-montuur volgens de stijl van de jaren 70. Het is gemaakt van metaal met een chocoladebruine neusbrug en voorkant. Op het montuur zit een subtiel Harry Potter-logo aan de zijkant en verborgen bliksemschichten op de randen.

Harry Potter

HARRY POTTER™ 02 by Specsavers

Dit montuur is dé iconische Harry Potter-bril. Bij Harry Potter moest Hermelien deze bril heel vaak repareren, maar dit model is gelukkig een stuk steviger. Hij is gemaakt van dun zilverkleurig metaal met een zwarte belijning aan de voorkant en bijpassende uiteinde van acetaat. De bril is afgewerkt met een gegrafeerd Harry Potter logo en de welgekende bliksemschicht aan de zijkant en linker binnenkant.

Harry Potter

HARRY POTTER™ 03 – GRIFFOENDOR by Specsavers

Ben jij niet zo’n fan van die ronde bril? Niet getreurd, want de collectie bevat ook rechthoekige brillen. Deze bril is speciaal voor de Griffoendor fans. Het is gemaakt van lichtgewicht acetaat met flexibele scharnieren. De Grieffoendor, de bijpassende kleuren en details op de zijkanten maakt deze bril helemaal compleet.

Harry Potter

HARRY POTTER™ 03 – ZWADDERICH by Specsavers

 Vind jij Draco Malfidus een leuker personage? Ook op inspiratie van hem is een bril ontworpen. Het is een stijlvol, rechthoekig montuur, met de Zwadderich huisnaam, kleuren en details op de zijkanten. Het model is gemaakt van lichtgewicht acetaat met flexibele scharnieren.

Harry Potter

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle Specsavers winkels!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF