fbpx

Sneeuwpret? Dit zijn de 3 leukste plekjes om te sleeën!

Word je ook zo blij als dikke sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen en de wereld ineens wit kleurt? Elke winter hoop ik weer op een winterwonderland, zodat we de slee van stal kunnen halen om met de slappe lach de hellingen af te glijden. Keer op keer! Dit zijn de leukste plekjes om te gaan sleeën:

1. In het Limburgse Heuvelland

In het uiterste zuiden van ons land vind je heuvels genoeg om met je slee naar benee te gaan. Wil je op één van de mooiste plekjes gaan sleeën waar bovendien ook vaak de eerste sneeuw valt? Ga dan naar het Vijlenerbos, waar je bij Boscafé ’t Hijgend Hert sleetjes kunt huren én je kunt opwarmen bij de haard.

2. Vanaf de duinen in Schoorl

Het klimduin in Schoorl is een begrip. In de zomer een favoriete plek om te klimmen, klauteren en naar beneden te rennen of rollen. Wanneer er sneeuw ligt, roetsj je hier in volle vaart de berg af. Niet heel handig met heel kleine kinderen, maar zeker voor volwassenen ook leuk. Weer even kind zijn! Na afloop een warme chocolademelk drinken onderaan de ‘berg’ en naar de sneeuwpret kijken.

3. De heuvels van de Veluwe

Voor wie de Posbank in Gelderland nog niet kent, dit is een prachtig glooiend gebied met tal van wandelpaden. Sleetje mee, heuvel op en weer naar benee. Je bent hier niet zomaar uitgekeken. Tussendoor een kop warme soep bij Paviljoen de Posbank en weer door!

Ga je liever een mooie winterwandeling maken? Op bijzonderplekje.nl tipt Marleen je de mooiste winterwandelingen met warme choco adresjes.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF