fbpx

Slapen aan zee op de StrandKamping

Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje deelt de leukste in’s en out’s met je op het gebied van bijzondere hotels en overnachtingen, sfeervolle vakantiewoningen en bed & breakfast adressen. Vandaag deelt zij een bijzondere plek, gewoon in Nederland, want dat kan ook al heel mooi zijn… 

Het ultieme logeeradres voor de zomer

Nu de dagen warmer dan warm zijn en de zomer zich van zijn beste kant laat zien, is er één plekje waar je nu het beste vakantie kunt vieren: de StrandKamping in Den Haag. Wil je ergens nog een zuchtje wind opvangen en verkoeling vinden, dan is het wel aan zee. Wie neem jij mee?

Met je voeten in het zand

De StrandKamping is een soort pop-up camping, die elke week op een andere plek aan de Haagse Kust wordt opgezet. Een tijdelijke camping die je de kans geeft om te kamperen op het strand en te logeren met je voeten in het zand. Uniek in Nederland.

StrandKamping

Elke maandag tot woensdag worden de tenten opgezet bij een ander strandpaviljoen. Best wel basic, maar tegelijkertijd heel bijzonder. Elke tent is geschikt voor twee personen, je huurt een tent van maandag tot woensdag. De tent en het sanitair zijn geregeld, slaapspullen als een matje en slaapzak neem je zelf mee. Hoewel je mag slapen op het strand is koken niet toegestaan, maar daar is wat op bedacht. Je bent van harte welkom voor het ontbijt, de lunch of het diner bij het strandpaviljoen waar je logeert.

StrandKamping

Zie je het al voor je? De zonsondergang bewonderen met een wijntje in je hand, voeten in het zand. Samen vanuit je tent naar de sterren staren. Vroeg ontwaken en samen een duik nemen in zee… Lang leve de zomer en de StrandKamping!

StrandKamping

Meer weten? Klik hier!

Op BijzonderPlekje.nl vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel. Een persoonlijke selectie van Marleen Brekelmans, die haar ontdekkingen deelt op Wendy Online. Neem een kijkje voor meer bijzondere adressen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF