fbpx

Sjoerd heeft een taalontwikkelingsstoornis en is vanavond te zien in Cupido Ofzo: ‘Tijdens de dates vond ik het lastig om te verzinnen wat ik moest zeggen’

Elke maandagavond is Cupido Ofzo te zien op SBS6, waar Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen helpen met een beperking die op zoek gaan naar de ware liefde. Voorafgaand aan de uitzending stellen wij elke week drie brandende vragen aan de kandidaat uit de uitzending van vanavond. Vandaag is dat Sjoerd, hij heeft een taalontwikkelingsstoornis en een licht verstandelijke beperking. 

Waarom doe je mee? 

‘Ik doe mee omdat ik klaar ben voor een relatie. Ik wil proberen om de ware liefde te vinden. Ik vond het leuk en spannend tegelijkertijd om op televisie te komen. Ik had vooral veel zin om nieuwe mensen te ontmoeten. Het was voor mij een totaal nieuwe ervaring om op dates te gaan. Mijn omgeving vindt het knap dat ik mee ging doen.’

Hoe is het gegaan?

‘Het ging goed en ik vond het hartstikke leuk om mee te doen. Ze hebben me tijdens het filmen goede tips gegeven en daar heb ik ook naar geluisterd. Ik werd wel zenuwachtig van de camera’s, maar aan de andere kant was het ook wel weer vleiend.’

Wat vond je het leukst aan het programma?

‘De humor die we hadden tijdens de dates. We waren allebei zo geconcentreerd dat we haast vergaten te praten met elkaar. Dat leverde grappig momenten op tijdens het filmen. We vonden het beiden moeilijk om dingen te verzinnen wat we moesten zeggen. Ik heb tijdens het programma ontdekt dat ik altijd nieuwe dingen moet blijven doen.’

Cupido Ofzo is wekelijks op maandag om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF