fbpx

Sfeer in je tuin nodig? Dit kun je doen!

De zomer is in zicht, en de tuin is dan zeker een plek waar je dan veel tijd doorbrengt. Een goede sfeer mag daarom niet ontbreken. Toch kan het nog behoorlijk lastig zijn hoe je dit nu moet aanpakken. Wil jij ook meer sfeer aanbrengen in je tuin maar heb je geen idee hoe? Lees dan vooral verder!

Verlichting

Als er iets is dat sfeer geeft in de tuin, is het wel goede verlichting. Je kunt sfeerverlichting vinden in alle vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichtslinger. Dit geeft al snel een romantische touch aan je tuin. Ook kun je denken aan vuurfakkels. Deze tuinfakkels zorgen voor stoere sfeerverlichting in de tuin. De open vlammen wakkeren in de wind en werpen schaduwen op het terras.
Sfeerverlichting

Tuinbanken

Leuke meubels dragen bij aan een gezellige tuin. Een paar leuke tuinstoelen met vrolijke kussentjes staan al heel gezellig. Nóg leuker dan een stoel is een tuinbank! Je kunt hier heerlijk onderuitgezakt genieten van de zon. Het voordeel van een tuinbank is bijvoorbeeld dat je er met een groter gezelschap op kunt zitten, of liggen natuurlijk. Nog geen inspiratie over de mogelijkheden? Je vind verschillende Tuinbankjes bij Tuinmeubelshop.

Tuinbankjes

Planten

Kleur en geur dragen bij aan een aangename sfeer. In een tuin horen planten. Zorg voor kleurrijke planten en bloempotten. Lavendel staat erg vrolijk én ruikt nog lekker ook. Door verschillende soorten bloemen te planten zorg je ervoor dat je in de lente een prachtig bloeiende tuin hebt, die er levendig en mooi uitziet.

tuinplanten

Accessoires

Als je jouw persoonlijke smaak wil terugzien in jouw tuin, dan kun je dit gemakkelijk toepassen met accessoires. Het aanbod aan accessoires is enorm groot, voor iedere stijl is er wel iets leuks te vinden. Zo creëer je met het grootste gemak de sfeer die jij wil. Bij accessoires zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan kussens, plaids, kaarsen, kandelaars etc.tuin accessoiresWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF