fbpx

Sandra Schuurhof helpt slachtoffers vrouwenhandel

sandra scguurhof helpt slachtoffers vrouwenhandel

Presentatrice Sandra Schuurhof en schoendesigner Colette Sol slaan de handen ineen om slachtoffers van vrouwenhandel te helpen. Samen hebben ze een prachtige bootie ontworpen waarvan € 80,- per verkocht paar naar stichting Comensha gaat. Deze Nederlandse hulporganisatie coördineert de opvang van slachtoffers van vrouwenhandel in Nederland.

Sandra Schuurhof: ‘Ik hou van mode en toen Colette mij vertelde dat ze Stichting Comensha wilde ondersteunen met een nieuw laarsje, was ik meteen enthousiast. Ik wilde haar graag helpen. Zo kwamen we op het idee samen een nieuw model te gaan ontwikkelen. Wat een geweldig avontuur is het geworden! Het is mij vooral te doen om de slachtoffers van vrouwenhandel te helpen. Deze vrouwen verdienen een beter leven. En hoe meer ik de schokkende feiten over mensenhandel leer kennen, hoe vastberadener ik ben om dit samen met Colette onder de aandacht te brengen en de positie van deze vrouwen te verbeteren.

De CS by Sandra, zoals de bootie heet, is onderdeel van de Female Freedom Collection en is verkrijgbaar in vier kleuren in winkels en in de webshop van ColetteSol.com voor €169,95.

Sandra in de nieuwe WENDY magazine

Sandra staat binnenkort in het nieuwe nummer van WENDY met een exclusief dubbelinterview met haar biologische vader die ze nog niet zo lang kent…

Benieuwd hoe dat zit? Vanaf 9 februari ligt de nieuwe WENDY in de winkel!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF