fbpx

Run to the Moon and Back is van start gegaan!

Gisteren is Run to the Moon and Back dan eindelijk van start gegaan! Tussen de volle maan op 25 september en de volle maan op 24 oktober rennen wij met heel Nederland naar de maan en weer terug. Samen leggen wij dus 768.800 kilometer af om zoveel mogelijk wensen voor zieke kinderen te vervullen.

Zo ging het eraan toe!

Shownieuws was erbij en zag hoe Wendy (samen met vele anderen) de eerste kilometer naar de maan rende. Bekijk het fragment hier!

Doe ook mee!

Iedereen kan meedoen aan de Run to the Moon and Back. Door de Run to the Moon-app te downloaden en hierin een persoonlijk profiel aan te maken draag je jouw kilometers bij aan de gezamenlijke afstand. Via de app kun je vrienden en familie uitnodigen om elke kilometer die jij aflegt te sponsoren. Of je in deze maand nu vijf kilometer gaat (hard)lopen om je huis of honderd met daarin een Marathon maakt niet uit, elke kilometer is belangrijk om het gezamenlijke doel te behalen! Via de Wish Maps kun je zien voor welke kinderen in jouw omgeving je iets kunt betekenen. Dat zijn er meer dan je denkt! Doe jij ook mee?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF