fbpx

Rose maakt haar droom waar na de orkaan die alles verwoestte

Onze blogger Rose Huizenga runt op de Gili Eilanden het boutique hotel Villa Nangka en het ‘Gili Shark Conservation Project‘. In augustus 2018 werden zij getroffen door een zware aardbeving. Rose schrijft vol liefde en positiviteit over de wederopbouw van hun prachtige hotel en haar avonturen op dit kleine Indonesische eiland. Nu het einde in zicht is kijkt ze terug op deze prachtige maar heftige maanden. 

Wat een belevenissen! We zijn naar Bali verhuisd en weer terug naar Gili Air, we hebben een prachtige gezonde dochter gekregen, we hebben onze eerste stappen gezet in de magische wereld van het ouderschap en we hebben de deuren van ons geliefde boutique hotel – Villa Nangka – weer geopend. Het waren twee ontzettend heftige en mooie maanden die we nooit hadden overleefd zonder de liefde en hulp van onze jongens, onze vrienden, onze familie en soms zelfs van mensen die we niet eens kenden.

Ons paradijs

Ik wil graag vanuit elke hoek van mijn hartje iedereen bedanken die ons gesteund heeft. Het is ondertussen meer dan een jaar geleden dat een aardbeving met een kracht van 7.0 op de schaal van Richter ons prachtige eiland trof. In minder dan 1 minuut werd ons huis, ons hotel, onze droom compleet verwoest. Maar met een portie humor, veel doorzettingsvermogen en een kruiwagen vol liefde hebben we ons paradijs weer opgebouwd.

Bij de meeste bouwprojecten gaan er veel dingen fout, het project loopt enorme vertraging op en het kost altijd veel meer dan vooraf is begroot. Ons project was geen uitzondering op deze regel. Deadlines die niet werden gehaald en beloftes die niet werden nagekomen waren naast ons bordje nasi goreng, dagelijkse kost. Meer dan eens viel ik huilend in slaap. Hoe moest ik dit project tot een goed einde brengen terwijl het kleine meisje in mijn buik steeds groter en groter werd? Er waren talloze dagen dat er kleine explosies plaatsvonden ​​in mijn hoofd. Maar keer op keer koos ik er toch voor om positief te blijven en de tegenslagen het hoofd bieden.

Over Rose Rose Huizenga woont samen met haar vriend op de Gili Eilanden in Indonesië. Zij heeft een enorme passie voor de zee en met name voor haaien. Ze neemt ons mee in haar leven op dit prachtige eiland. Ze runt op de Gili Eilanden het boutique hotel Villa Nangka en het ‘Gili shark Conservation Project‘. In augustus 2018 werden zij getroffen door een zware aardbeving, maar zij zijn inmiddels begonnen met de wederopbouw. Rose is ook nog eens zwanger en reisde terug naar Nederland voor haar echo.

Faith

Dit kiezen voor rust en positiviteit heb ik moeten leren en dat was niet altijd gemakkelijk. Ik ben natuurlijk een onverbeterlijke ‘multitasker’ en een perfectionist. En me zorgen maken over van alles en nog wat, helaas, daar ben ik ook goed in. Maar ik leer het steeds beter. De denkbeeldige gids die mij in dit proces bij de hand neemt heet ‘Faith’. Zij leert mij vertrouwen dat alles goed komt. ‘Je hoeft het leven niet naar je hand zetten Rosie, je hoeft niet overal greep op hebben, alles vasthouden. Het leven houdt jou wel vast. Het houdt jou vast, liefdevol en geduldig en leidt je naar een land van liefde en geluk.’

Eind goed al goed

Op 15 augustus zouden de eerste gasten arriveren in Villa Nangka. De dagen voor de opening werkten we meer dan 12 uur per dag om alles op tijd af te krijgen. Ik had er alle vertrouwen in dat het zou lukken, maar het is geen simpele klus als je op 26 juli een keizersnede hebt gehad. Gelukkig ging alles goed en eindelijk was het zover.

Onze eerste gasten waren mensen die we niet kenden, maar die enorm met ons meegeleefd hadden. Met twee schatten van meisjes aan de hand, een enorme glimlach op hen gezicht en een fles champagne liepen ze het nieuwe Villa Nangka binnen. ‘Gefeliciteerd met jullie droom, wij zijn zeer vereerd dat wij jullie eerste gasten mogen zijn’, zei de man. Tranen van geluk stroomden over mijn wangen. We did it!

Gili eilanden Villa Nangka 

Zonnige groeten, een kokosnoot en een klapzoen,

Rose

Over Rose

Rose-1-300x300

Rose Huizenga woont samen met haar vriend op de Gili Eilanden in Indonesië. Zij heeft een enorme passie voor de zee en met name voor haaien. Ze neemt ons mee in haar leven op dit prachtige eiland. Ze runt op de Gili Eilanden het boutique hotel Villa Nangka en het ‘Gili shark Conservation Project‘. In augustus 2018 werden zij getroffen door een zware aardbeving, maar zij zijn inmiddels begonnen met de wederopbouw.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF