fbpx

Win de nieuwste roman Ergens Anders over moederschap van bestsellerauteur Alex Shaitkin

De eerste roman van Alex Schaitkin is inmiddels een groot succes. Het boek Saint X werd zelfs verfilmd tot serie. Haar tweede roman Ergens Anders is net uit, en jij kan een exemplaar winnen. 

De tweede roman van Alexis Schaitkin is een hypnotiserend en intrigerend verhaal over de mysterieuze taak van het moederschap en de manieren waarop een vrouw zichzelf daarin kan verliezen.

Bijzondere beproeving

Vera groeit op in een klein, afgelegen en geïsoleerd stadje in de bergen, waar het het hele jaar door bewolkt en vochtig is. Deze gemeenschap, zeer beschermend en meedogenloos in het vasthouden aan tradities, wordt geconfronteerd met een bijzondere beproeving: sommige moeders verdwijnen, alsof ze oplossen in de wolken. Vera was nog jong toen ook haar moeder verdween. Terwijl haar leeftijdsgenoten trouwen en moeder worden, speculeren ze over wie het eerste aan de beurt is: zij die zich te veel aan haar kind wijdt of degene die dat te weinig doet? Wanneer Vera zelf moeder wordt, is de grote vraag of ze zal kunnen blijven. Maar wat als je er zelf voor kiest om te verdwijnen? Ergens anders is een meeslepende en verbluffende roman over moederschap en hoe vrouwen zichzelf erin kunnen verliezen.

Ergens Anders

Meedoen?

Wil jij graag een exemplaar van ‘Ergens Anders’ winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @uitgeverijsignatuur op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij dit mooie boek wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=213]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF