fbpx

Reizen is goed voor je gezondheid

De vakantie is voor velen nog niet voorbij, én dat is voordelig! Reizen is namelijk goed voor je gezondheid. Plan dus dat ene weekendje weg of denk na over wat je deze vakantie of in de herfstvakantie wil gaan doen. 

Dat reizen leuk is, wisten we al. Een recente studie heeft echter aangetoond dat reizen goed voor je humeur én gezondheid is. Volgens het onderzoek is het gezond om zo nu en dan eens weg te zijn van je vertrouwde omgeving. Allereerst kan het ontdekken van nieuwe plekken namelijk je stress verlagen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mensen die zichzelf geen vakantie gunnen 30 procent meer kans op hartziekten hebben. Het zien van nieuwe plekken en het ontdekken van verschillende landen is dus hartstikke goed voor je.

Reset

Reizen kan je een totale reset geven. Je krijgt nieuwe inzichten, denkt na over waar je staat in het leven en waar je nog naar toe wilt. Vakantie is het perfecte moment waarop lichaam en geest samen tot rust komen en je creativiteit een flinke boost krijgt. Meer redenen heb je niet nodig toch? Fijne vakantie(s)!

Met het vliegtuig op vakantie? Zo kom je een lange vliegreis goed door!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF