fbpx

Reizen is goed voor je gezondheid

De vakantie is voor velen al voorbij, maar dat is natuurlijk geen reden om dit jaar niet meer weg te gaan. Reizen is namelijk goed voor je gezondheid. Plan dus alvast dat ene weekendje weg of denk nu al na over wat je in de voorjaars- en zomervakantie wil gaan doen. 

Dat reizen leuk is, wisten we al. Een recente studie heeft echter aangetoond dat reizen goed voor je humeur én gezondheid is. Volgens het onderzoek is het gezond om zo nu en dan eens weg te zijn van je vertrouwde omgeving. Allereerst kan het ontdekken van nieuwe plekken namelijk je stress verlagen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mensen die zichzelf geen vakantie gunnen 30 procent meer kans op hartziekten hebben. Het zien van nieuwe plekken en het ontdekken van verschillende landen is dus hartstikke goed voor je.

Reizen kan je een totale reset geven. Je krijgt nieuwe inzichten, denkt na over waar je staat in het leven en waar je nog naar toe wilt. Vakantie is het perfecte moment waarop lichaam en geest samen tot rust komen en je creativiteit een flinke boost krijgt. Meer redenen heb je niet nodig toch? Fijne vakantie(s)!

Met het vliegtuig op vakantie? Zo kom je een lange vliegreis goed door!WENDY Herfst Special

Leven in liefde


Met o.a. interviews met Najib Amhali, Elle van Rijn en Mirella van Markus en hun partners over de liefde! 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF