fbpx

Raven bij Wie van de 3: ‘Ik smeerde ochtendurine op mijn gezicht als middel tegen jeugdpuistjes’

Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van ‘Wie van de 3’, het programma dat Wendy van Dijk presenteert. Het panel, bestaande uit Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali, moest achterhalen wie van de drie kandidaten de echte dermatoloog, salonbootschipper, kaasmaker en schaakbokser is. Wij hebben de drie opmerkelijkste momenten van de aflevering voor jou verzameld.

  1. Zonnebrandcrème in de winter?

Aan de drie dermatologen wordt gevraagd hoe je je huid zo lang mogelijk mooi kunt houden. Het blijkt dat zonnebrandcrème hier de sleutel toe is, zelfs in de winter! Het panel reageert verbaasd, toch bleek Wendy al van dit wonderlijke idee te weten: “Ja ik doe het elke dag, moet van Mari.” Weten we dat ook weer, handig!

  1. Ochtendurine als middel tegen jeugdpuistjes?

‘Ik had vroeger best wel veel last van jeugdpuistjes, vooral in mijn gezicht. Een buurman vertelde mij dat het zou helpen om ochtendurine op te smeren. Daar zouden veel antistoffen in zitten. Dus ja, dat deed ik. Waarop ik de volgende dag tegen hem zei dat ik het gedaan had. “Jezus man, je stinkt”, zei hij. Blijkbaar had ik het wel moeten afspoelen”, zegt Raven wanneer het over het bestrijden van jeugdpuistjes gaat. Laten we het thuis maar niet uitproberen! Hoeft gelukkig ook niet, want het zou volgens de dermatologen toch niet helpen.

  1. Kaas van gegeten

“Ik krijg geen diarree van kaas!”, zegt Wendy wanneer het over kaas gaat. Volgens Britt zou zij dit in de kleedkamer hebben gezegd. Blijkbaar was het een misverstand, oeps. Toch had Britt wel kaas gegeten van het herkennen van de kaasboer, want dat had ze goed.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF