fbpx

Pop-up store geopend voor LAK. door Tijn op Utrecht Centraal

Heb jij ook al een potje nagellak voor de actie LAK. door Tijn gekocht? De potjes zijn vanaf vandaag niet meer alleen online te koop, maar ook in een heuse pop-up store op Utrecht centraal tussen perron 9 en 11. Hier kun je alle vier de kleurtjes op de kop tikken! 

Afgelopen december lakten we al massaal onze nagels voor de ernstig zieke Tijn Kolsteren (6). Het jochie werd bekend door zijn LAK. aan actie voor 3FM Serious Request, maar is nu alweer een nieuwe actie gestart: LAK. door. Met de verkoop van de potjes lak wil hij geld ophalen voor een baanbrekende behandelmethode voor kinderen met hersenstamkanker.

Tijns eigen nagellak

Door Tijns eigen nagellak te kopen help je Stichting Semmy om een robot te kopen, waarmee tot nu toe ongeneeslijk zieke patiëntjes behandeld kunnen worden. Ieder jaar worden ongeveer 10 Nederlandse kinderen – net als Tijn – getroffen door hersenstamkanker. ‘Op het moment dat je nu de diagnose hersenstamkanker krijgt, is er geen enkele hoop. Er is nul overlevingskans. En ja, dat is natuurlijk niet te doen’, vertelt Wendy.

Om Tijn en zijn lotgenootjes te helpen, koop je dus zijn eigen nagellak op lakdoortijn.nl óf in de gloednieuwe pop-up store.

lak. door tijn

De LAK. door pop-up store

#lakdoor

De actie #lakdoor wordt mogelijk gemaakt door de belangeloze steun van velen, waaronder Youp van ’t Hek en Stichting Semmy, waarvan Wendy van Dijk ambassadrice is. ‘Dit zou een fantastische doorbraak kunnen zijn voor Stichting Semmy, die zich al meer dan tien jaar inzet voor kinderen zoals Semmy en Tijn’, vertelt Wendy. ‘Een beetje hoop doet leven en hoop is hard nodig!’

Ook cabaretier Youp van ’t Hek wil aan de slag met Tijns idee: ‘Ik hoorde op de radio een interview met de behandelend arts van die kleine Tijn en hij vertelde over de meedogenloze ziekte en hoeveel onderzoek er gedaan moet worden. En hoeveel geld daar voor nodig is. Toen dacht ik: zo snel mogelijk aan de slag met zijn allen!’.

Tussenstand

Het doel is om de 1 miljoen euro te halen. We zijn goed op weg, want inmiddels is er ruim zeven ton binnengehaald!

Breng jij een bezoekje aan de pop-up store met Tijns nagellakjes?

Beeld: Facebook Lak. door TijnWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF