fbpx

Penoza krijgt vervolg in de bioscoop!

De kijkcijferhit Penoza is alweer een tijdje afgelopen, maar wij hebben goed nieuws voor de fans! Er is bekend gemaakt dat er een echte Penoza bioscoop film in de maak is. Ja, je hoort het goed! Penoza on the big screen.

Film

Er is besloten een film te gaan maken die vrij staat van de serie, zodat niet-volgers ook kunnen genieten van de film. Natuurlijk zal er wel worden teruggegrepen naar de seizoenen die op tv zijn geweest. Waar de film precies over gaat en welke acteurs er in zullen meespelen is nog niet bekend, maar de schrijver en regisseur Diederik van Rooijen heeft wel verklapt dat hij de vaste acteurs heeft kunnen strikken. Penoza is dus nog niet helemaal ten einde gekomen. Geweldig nieuws voor de fans!

Wanneer de film op het witte doek bewonderd kan worden, is nog niet bekend. De opnames gaan over een paar maanden van start in Amsterdam en het buitenland. Wij kunnen niet wachten!

Tip: zin in meer leuke uitjes, zoals films, theatervoorstellingen en festivals? Bekijk onze uitjesagenda’s!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF