fbpx

Overnachtingen in Nederland die je een boost geven

In de lente leven we allemaal op. Net als de natuur ontwaakt, lijken ook veel mensen uit een winterslaap te ontwaken bij het zien van het eerste groen aan de bomen. En wanneer het zonnetje zich dan ook nog laat zien, lopen we allemaal veel vrolijker rond. Wil je dat fijne vrolijke gevoel nog een extra boost geven, trakteer jezelf dan op een verblijf bij een van de plekjes tussen de lentebloesem.

Bed in de Betuwe

De naam zegt het al, deze B&B ligt midden in de fruittuin van Nederland. Op een idyllisch landgoed, tussen de bloeiende fruitbomen. Kleinschalig en persoonlijk. Vanaf de voordeur beginnen wandelingen over het landgoed of fiets een van de bloesemroutes. Kan je huid na de winter wel een oppepper gebruiken? Na een behandeling in de bijbehorende schoonheidssalon de Beautykamer ga je stralend weer naar huis.

Bed in de Betuwe Overnachtingen in Nederland die je een boost geven

Huisje in Buren

In het charmante en idyllische stadje Buren ligt Huisje in Buren, een 4-persoons vakantiehuis. Authentiek aan de buitenkant, warm en comfortabel van binnen. Het liefst ben je hier buiten, tussen de bloesems waar de vogeltjes fluiten. Huur fietsen en rijdt over het beroemde Appeldijkje naar Landgoed de Marienwaerdt. Beter kun je niet zitten tijdens de bloesemtijd.

Huisje in Buren Overnachtingen in Nederland die je een boost geven

Lilalente in Limburg

Wat velen niet weten, is dat in het voorjaar de heuvels in Limburg wit kleuren van de bloesem.  Een prachtig gezicht. Wandelschoenen aan en ontdekken maar die schoonheid. Vanuit B&B Dalauaro wandel je direct tussen de fruitbomen en logeer je bovendien op een van de mooiste plekjes in het Limburgse Heuvelland.

Dalauro Overnachtingen in Nederland die je een boost geven

Over Marleen Brekelmans

Marleen BrekelmansDe smaak te pakken? Marleen is een ervaren reizigster, ze zit vol energie en heeft haar kennis gedeeld met de wereld. Via haar website BijzonderPlekje.nl vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF